Potpuno automatska digitalna valionica S30. Za 30 jaja.

Model: S30
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradni bodovi: 230

7.650,84 kn 6.120,67 kn bez PDV

Na zalihama ćemo imati: 29.03.

Besplatna poštarina

Predstavljamo vam pametnu valionicu AGROFORTEL S30 . Ovo je potpuno automatizirana valionica i inkubator u stilu MACROVKA valionice. Jaja se u valionici okreću svaka dva sata. Pomoću gumba možete jednostavno namjestiti temperaturu koju će valionica održavati za vas. Na displeju se može pratiti temperatura u valionici i vlaga u valionici . Valionica se odlikuje ultra tihim radom. Snažni ventilator nalazi se u gornjem dijelu poklopca. Donji dio valionice može se vrlo lako dezinficirati jer u njemu nema elektronike. Grijanje je osigurano grijaćom žicom koju karakterizira dug vijek trajanja.

Zadnja tri dana uklonite držače za jaja iz valionice i stavite jaja na pod. Valionica tada služi i kao dodatna valionica.
Kapacitet valionice je 30 jaja.

Valionica možete vratiti u roku od 14 dana od primitka, a mi jamčimo puni povrat novca u slučaju nezadovoljstva.

Valionica ima digitalni prikaz u °C za razliku od ostalih valionica. Moguće je podesiti temperaturu od 20°C do 40°C u koracima od 0,1°C pritiskom na tipke (+) i (-).
Prozirni pleksiglas omogućuje potpunu kontrolu.
3 dana prije završetka valjenja plastični držači se mogu ukloniti i jaja staviti na plastičnu podlogu za daljnje valjenje. Tako da valionica odlično funkcionira i kao revalionica.  
Voda se u valionicu ulijeva izvana - to neće narušiti mikroklimu u valionici. Uz valionicu isporučujemo praktičnu bocu za vodu.
Dajemo puno jamstvo od 24 mjeseca na valionicu. Pružamo kompletan jamstveni i postjamstveni servis. Valjalište posjeduje sve CE i RoHS certifikate. Korisnički priručnik uključen je u paket. Vodič sadrži savjete i trikove.
Također nudimo BESPLATNE telefonske konzultacije za naše kupce (+385 1 6700517).


Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

Automatska digitalna valionica YZ56. Za 56 jaja.

Automatska digitalna valionica YZ56. Za 56 jaja.

11.672,50 kn 9.643,38 kn

Na zalihama ćemo imati: 03.02.

Stavi u košaricu

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.