Potpuno automatska digitalna valionica S30. Za 30 jaja.

Model: S30
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradni bodovi: 3

106,93€ 85,54€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 106,93€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Predstavljamo vam pametnu valionicu AGROFORTEL S30 . Ovo je potpuno automatizirana valionica i inkubator u stilu MACROVKA valionice. Jaja se u valionici okreću svaka dva sata. Pomoću gumba možete jednostavno namjestiti temperaturu koju će valionica održavati za vas. Na displeju se može pratiti temperatura u valionici i vlaga u valionici . Valionica se odlikuje ultra tihim radom. Snažni ventilator nalazi se u gornjem dijelu poklopca. Donji dio valionice može se vrlo lako dezinficirati jer u njemu nema elektronike. Grijanje je osigurano grijaćom žicom koju karakterizira dug vijek trajanja.

Zadnja tri dana uklonite držače za jaja iz valionice i stavite jaja na pod. Valionica tada služi i kao dodatna valionica.
Kapacitet valionice je 30 jaja.

Valionica možete vratiti u roku od 14 dana od primitka, a mi jamčimo puni povrat novca u slučaju nezadovoljstva.

Valionica ima digitalni prikaz u °C za razliku od ostalih valionica. Moguće je podesiti temperaturu od 20°C do 40°C u koracima od 0,1°C pritiskom na tipke (+) i (-).
Prozirni pleksiglas omogućuje potpunu kontrolu.
3 dana prije završetka valjenja plastični držači se mogu ukloniti i jaja staviti na plastičnu podlogu za daljnje valjenje. Tako da valionica odlično funkcionira i kao revalionica.  
Voda se u valionicu ulijeva izvana - to neće narušiti mikroklimu u valionici. Uz valionicu isporučujemo praktičnu bocu za vodu.
Dajemo puno jamstvo od 24 mjeseca na valionicu. Pružamo kompletan jamstveni i postjamstveni servis. Valjalište posjeduje sve CE i RoHS certifikate. Korisnički priručnik uključen je u paket. Vodič sadrži savjete i trikove.
Također nudimo BESPLATNE telefonske konzultacije za naše kupce (+385 1 6700517).


Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

Automatska digitalna valionica YZ56. Za 56 jaja.

Automatska digitalna valionica YZ56. Za 56 jaja.

163,13€ 134,77€

Trenutno nemamo na skladištu

Stavi u košaricu

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.