Automatska digitalna valionica YZ24S s inkubatorom i higrometrom te integriranim svjetlom za jaja.

Model: YZ24S
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradni bodovi: 4

120,87€ 96,70€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 120,87€

Na zalihama

SAVRŠENO ZA VALENJE MANJIH JAJA - PREPELICA, KOKOŠI. ZA VEĆA JAJA - UKLJUČUJUĆI KLASIČNA KOKOŠJA, GUSČJA I PATČJA JAJA, PREFERIRAMO  MODEL WQ-24 , KOJI JE VIŠI I JAJA ĆE STATI BEZ PROBLEMA.
Predstavljamo vam pametnu valionicu YZ24S s integriranim LED svjetlom za jaja . To je potpuno automatizirana valionica i inkubator. Jaja se u valionici okreću svaka dva sata. Pomoću gumba možete jednostavno namjestiti temperaturu koju će valionica održavati za vas. Na displeju se može pratiti temperatura u valionici, vlaga u valionici i broj dana od uključenja valionice . Sustav valionice vam također omogućuje postavljanje različitih tolerancija termometra (kalibracija). Valjalište ima pametni zvučni alarm koji vas upozorava kada vlažnost padne ispod postavljene granice ili kada je temperatura niska ili visoka. Kapacitet valionice je 24 jaja.
Valionicu možete vratiti u roku od 14 dana od primitka, a mi jamčimo povrat novca .
Valionica ima digitalni prikaz u °C za razliku od ostalih valionica. Moguće je podesiti temperaturu od 20°C do 40°C u koracima od 0,1°C pritiskom na tipke (+) i (-).
Prozirni pleksiglas omogućuje potpunu kontrolu.
3 dana prije završetka valjenja plastični držači se mogu ukloniti i jaja staviti na plastičnu podlogu za daljnje valjenje. Tako da valionica odlično funkcionira i kao inkubator.
Voda se u valionicu ulijeva izvana - to neće narušiti mikroklimu u valionici. Uz valionicu isporučujemo praktičnu bocu za vodu.
Dajemo puno jamstvo od 24 mjeseca na valionicu. Pružamo kompletan jamstveni i postjamstveni servis. Valionica posjeduje sve CE i RoHS certifikate. Korisnički priručnik uključen je u paket. Priručnik također sadrži savjete i trikove.
Također nudimo BESPLATNE telefonske konzultacije za naše kupce (+385 1 6700517).


Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.