Pesak za mačke Gimpet BioKats Bianco Fresh 10 kg

Model: SE-55052
Nagradni bodovi: 1

18,99€ 15,19€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 18,99€

Na zalihama

Pesak za mačke Gimpet BioKats Bianco Fresh je visokokvalitetni pijesak za mačje WC bez prašine i ugodnog svježeg mirisa.


  • srednja granulacija

  • izvrsno grudanje

  • Bez prašine

  • od prirodne gline (bentonit)

  • vrlo higijenski

  • s ugodnim svježim mirisom

Za proizvodnju Biokatove stelje Bianco Fresh koristi se svijetlo bijela sirovina. Mačke često pate od bolesti bubrega, što se obično može otkriti u mokraći. Na bijeloj stelji odmah se vidi neobičan urin.


Stelja sadrži Biokat's AromaProtect Formula™ koja osigurava dugotrajno upijanje mirisa.


Kako koristiti Biokat posteljinu:


1. U čisti mačji WC sipajte sloj stelje visok otprilike 5 - 7 cm.


2. Kontinuirano uklanjajte grudice koje se lako i higijenski uklanjaju lopaticom.


3. Dodajte dodatni mačji pijesak potrebnom sloju.


4. Po potrebi potpuno ispraznite cijeli WC, operite i ponovno napunite.


Čuvajte paket s pijeskom na suhom mjestu. Iskorišteni otpad ne spada u WC školjku , bacite ga u uobičajeni kućni otpad ili organski otpad.Za povećanje udobnosti i higijene u vezi s potrebama mačke, preporučujemo:


Uvijek koristite visinu nosiljke koju preporučuje proizvođač. Uklanjajte izmet neprekidno onoliko često koliko to vrijeme dopušta. Odabir prave lopatice za balegu , mijenjanje cijelog sadržaja WC školjke, a zatim i vrećice olakšat će vam posao.


Nadalje, uvijek postavite prostirku ispred WC školjke, ona hvata izmet iz mačjih šapa i ograničava njegovu distribuciju po prostoriji.


A jeste li znali da mačji pijesak može čak i mirisati? Neki bentonitni pijesak za mačke sadrži mirisnu komponentu ili preporučujemo dodatak dezodoransa koji možete dozirati prema vlastitom ukusu.Kako odabrati pravu posteljinu?


Postoji mnogo vrsta pijeska za mačke i kućne ljubimce. Podloga od prirodnog kamena, silikata, drveta, celuloze, grudaste ili negrudvajuće podloge.


Bentonit posteljina je klasična kamena posteljina prirodnog porijekla. Dostupan u grudastoj ili negrudljivoj izvedbi . Za skupljanje stelje, poželjno je ukloniti samo zaprljani dio stelje iz mačjeg WC-a, kaveza ili terarija. Na ovaj način će posteljina duže trajati. Negrudljiva stelja je malo jeftinija, ali zbog češće zamjene cijelog volumena wc školjke u konačnici je skuplja.


Silikatni posip napravljen je od granula koji savršeno upijaju mirise i mokraću, ne praše se i sprječavaju nastanak bakterija i plijesni. Cjenovni rang ovakvih posipa je nešto viši od klasičnog bentonitnog posipa. Međutim, neke mačke mogu odbiti ovu nosiljku. Možemo preporučiti Catwill silikatni posip iz naše ponude.


Drveni pijesak je ekološki negrudljivi ili grudasti pijesak, čija je prednost što se može baciti u WC školjku. Zato što se zbog svoje lakoće lakše širi iz mačjeg WC-a. Neke mačke mogu odbiti ovu nosiljku. Drvena posteljina idealna je za kućne ljubimce poput glodavaca ili egzotičnih ptica.


Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.