Peciva za mačke silika gel CAT LITTER - 7.5 L

Model: stelivo_7,5
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.

9,25€ 7,40€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 9,25€

Na zalihama

Silikatni pijesak - pijesak za mačke češke marke AGROFORTEL je visoko upijajući i bez prašine pijesak za mačje toalete . Silikatna stelja trenutno i potpuno upija mokraću i suši kruti izmet , čime se odmah zaustavlja rast bakterija. Održava zahod suhim i bez mirisa.

  • posteljinu od silika gela bez prašine
  • upija mirise u granule
  • sprječava razmnožavanje bakterija
  • održava mačji WC suhim i čistim
  • zdravstvenu ispravnost potvrđenu veterinarskom svjedodžbom
  • pakiranje: 3.3 KG = 7.5 litara


Kako se koristi stelja:

1. U suhi i čisti WC školjku nasuti stelju u sloju od 3 - 5 cm.
2. Redovito uklanjajte čvrste krajeve i miješajte stelju tako da se svježi kristali ravnomjerno rasporede.
3. Nakon otprilike 4 tjedna bacite korištenu stelju i dodajte novu stelju u opran i suh WC.

Preporuka: Ako imate dvije ili više mačaka, preporuča se ne povećavati sloj stelje, već češće mijenjati stelju.
Ne bacajte iskorišteni otpad u WC školjku. Uvijek operite ruke nakon kontakta s otpadom.
Čuvajte u originalnom pakiranju na suhom mjestu daleko od hrane.

Za povećanje udobnosti i higijene u vezi s potrebama mačke, preporučujemo:

Uvijek koristite visinu stelje koju preporučuje proizvođač. Uklanjajte izmet neprekidno onoliko često koliko to vrijeme dopušta. Odabir prave lopatice za balegu, mijenjanje cjelokupnog sadržaja WC školjke, a zatim i vrećice olakšat će vam posao.

Nadalje, uvijek postavite prostirku ispred WC školjke, ona hvata smeće s mačjih šapa i ograničava njegovu distribuciju po prostoriji.

Kako odabrati pravu posteljinu?

Postoji mnogo vrsta pijeska za mačke i kućne ljubimce. Stelja od prirodnog kamena, silikatna, drvenasta, kašasta, grudasta ili negrudvasta.

Bentonit posteljina je klasična kamena posteljina prirodnog porijekla. Dostupan u grudavoj ili negrudavoj izvedbi. Za skupljanje stelje, poželjno je ukloniti samo zaprljani dio stelje iz mačjeg WC-a, kaveza ili terarija. Na ovaj način će posteljina duže trajati. Negrudava stelja je malo jeftinija, ali zbog češće zamjene cijelog volumena wc školjke u konačnici je skuplja.

Silikatni posip napravljen je od granula koji savršeno upijaju mirise i mokraću, ne praše se i sprječavaju nastanak bakterija i plijesni. Cjenovni rang ovakvih posipa je nešto viši od klasičnog bentonitnog posipa. Međutim, neke mačke mogu odbiti ovu stelju. Možemo preporučiti Catwill silikatni posip iz naše ponude.
Drveni pijesak je ekološki negrudavi ili grudavi pijesak, čija je prednost što se može baciti u WC školjku. Zato što se zbog svoje lakoće lakše širi iz mačjeg WC-a. Neke mačke mogu odbiti ovu stelju. Drvena posteljina idealna je za kućne ljubimce poput glodavaca ili egzotičnih ptica.
Pulp posteljina je ekološka posteljina izrađena od recikliranog materijala koji ne šteti okolišu. Savršeno upijaju vlagu i mirise, sprječavaju nastanak bakterija i plijesni, dugo traju i nisu parfimisane. Zato što se zbog svoje lakoće lako raširi iz mačjeg WC-a. Neke mačke mogu odbiti ovu stelju.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.