Peć za pizzu AGF-P-2 - 2 komore, 3000 W

Model: pec_agf_p_2
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 12

399,75€ 319,80€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 399,75€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Predstavljamo Vam kvalitetnu peć za pizzu marke AGROFORTEL za GASTRO.
S ovom pećnicom za pizzu možete napraviti bilo koju vrstu kruha - pizzu, kolače, peciva. Temperatura se može individualno mijenjati i može se postaviti do 350 °C. Ovisno o željenim rezultatima, može se odabrati odabir gornjeg ili donjeg grijanja ili kombinacija oba. Nakon što pećnica postigne željenu temperaturu, automatski će održavati tu temperaturu dok ne promijenite postavku ili isključite pećnicu. To jamči hrskavu i ravnomjerno pečenu pizzu. Za razliku od drugih pećnica, ova pećnica za pizzu može istovremeno peći dvije pizze odjednom.
Ispod komandi za temperaturu nalazi se okretna regulacija vremena i dva prekidača koji aktiviraju zagrijavanje pećnice i pale svjetlo u uređaju. Kako bi se pizza pekla i u stresnim situacijama, pećnicu je moguće uključiti timerom koji će se automatski isključiti nakon isteka zadanog vremena. Općenito, s njim možete odabrati vrijeme pečenja od 0 do 120 minuta.
Noge protiv klizanja i čvrsta i robusna konstrukcija osiguravaju siguran rad. Peć za pizzu opremljena je staklenim vratima i ugrađenim svjetlom, što vam omogućuje jednostavno praćenje tijeka pečenja. Dno je od šamota.
Prednja strana peći za pizzu izrađena je od nehrđajućeg čelika i vrlo se lako čisti. Zahvaljujući upotrebi materijala otpornih na toplinu i nekorozivnih materijala, pećnica nije samo robusna, već i vrlo izdržljiva.

Dimenzije peći za pizzu: 560 x 570 x 440 mm
Dimenzije komore: 415 x 400 x 120 mm
Napajanje: klasični kabel, 220 V
Snaga: 3000 W
Jamstvo: 24 mjeseca
Brend: AGROFORTEL za GASTRO

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.