OvaEasy Advance Ex serija II

Model: Hatcher2
Ocjena: Brinsea
Nagradni bodovi: 32

1.078,51€ 862,81€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 1.078,51€

Na zalihama

Besplatna poštarina

OvaEasy Series II dizajniran je da nadopuni OvaEasy 580 Series II. Međutim, OvaEasy Series II također može raditi s drugim inkubatorima kao pomoćnom opremom, uključujući manje OvaEasy modele.

Svi novi modeli serije II imaju dokazani digitalni kontrolni sustav Brinsea Advance , koji je precizan i jednostavan za korištenje. Temperatura inkubacije (u °C ili °F) i vlažnost se kontinuirano prikazuju zajedno s temperaturnim alarmom i statusom rotacije jaja. Osim toga, modeli serije II uključuju alarme za sobnu temperaturu koji upozoravaju kada temperatura okoline prijeđe optimalni raspon. EX varijanta s pumpom za precizno podešavanje vlažnosti.


Nekoliko ventilatora koji puše zrak u laminarnom strujanju oko komore za jaja osiguravaju mnogo bolju raspodjelu temperature od jednog velikog ventilatora. Ovaj pristup, u kombinaciji s visokom razinom izolacije, znači da je temperatura iznimno ravnomjerno raspoređena po komori za jaja, što osigurava vrlo dobar završetak.

Embriji koji se razvijaju trebaju drugačije uvjete od jaja na početku inkubacije, što može biti problem ako se pomiješaju s jajima u ranijim fazama inkubacije.
Specifični zahtjevi za jaja u zadnjih 48 sati inkubacije su:

  • Rotacija jaja mora biti isključena - mehanizmi mogu ozlijediti piliće.
  • Potrebna je viša razina vlažnosti nego u ranijim fazama inkubacije. Visoka vlažnost smanjuje mogućnost sušenja i skrućivanja membrana prilikom izleganja pilića
  • Druga značajna prednost kombiniranog valionika s leglom je da poremećaj povezan s valjenjem ne prlja niti zarazi druga jaja.

Tehnički parametri uzgajivačnice OvaEasy Advance:
Težina proizvoda (kg): 24
Dimenzije proizvoda uključujući kabel za napajanje (mm): 470 x 420 x 800
Tipična potrošnja energije (W): 100 W
Maksimalna potrošnja energije (W): 200 W

Proizvod se ne može prodavati i slati na teritoriju Češke Republike. Ako ste zainteresirani za slanje u inozemstvo, koristite naše lokalne e-trgovine u Mađarskoj , Slovačkoj ili Rumunjskoj .

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.