Osnovni set za uzgoj nesilica - gnijezdo, hranilica, pojilica, žulj za jaja

Model: 11410
Ocjena: GAUN
Nagradni bodovi: 2

52,48€ 41,98€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 52,48€

Na zalihama

Osnovni set za uzgoj nesilica - gnijezdo, hranilica, pojilica, ambalaža za jaja

Poultry Starter Kit: Sve što vam je potrebno za sretan život vaših pernatih prijatelja.

Naš početni set za perad idealno je rješenje za svakoga tko želi početi uzgajati kokoši, purice, guske, patke ili bilo koju drugu perad. Komplet sadrži sve potrebne predmete kako bi vaši pernati prijatelji bili ugodni, zdravi i sigurni.

Što komplet uključuje:

  • Hranilica za perad (16 kg): Robusna i laka za čišćenje lijevak hranilica na nogama koju možete postaviti na tlo ili objesiti. Prikladno za širok raspon peradi uključujući golubove i male ptice.
  • Pojilica za perad (5 litara): Praktična kapasta pojilica s nogicama i bajunet čepom, dizajnirana za sve vrste tekućina. Jednostavno održavanje i mogućnost korištenja kao viseće hranilice.
  • Gnijezdo za nesilice s košarom: Optimalno dizajnirano za sigurno polaganje jaja, s uklonjivom košarom i nagnutim dnom gdje se jaja kotrljaju.
  • Transportna kutija za 12 jaja (zelena): Idealno rješenje za siguran transport i skladištenje jaja kako biste uvijek imali svježa jaja pri ruci.

Svaki proizvod u setu izrađen je od izdržljive plastike koja osigurava dug život i jednostavno održavanje. Ovaj je pribor osmišljen kako bi vam pomogao da se lakše brinete o svojoj peradi i pružite im sve što im je potrebno za zdrav i sretan život.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.