Kavez za perad CIMUKA CB25-03-5K

Model: BR-0176
Nagradni bodovi: 33

1.115,66€ 892,53€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 1.115,66€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Kavez za perad CIMUKA CB25-03-5K

Peradarnik pogodan za uzgoj 200 do 225 pilića sa patentiranom Comfortplast tehnologijom , dimenzija 104 x 60 x 196 cm . To je kavez na 5 katova s 3 odjeljka , koji su opremljeni grijaćom šipkom s podesivim termostatom i utičnicom za žarulju , hranilicama s rešetkom za sprječavanje rasipanja hrane, pojilicama s dovodom vode iz spremnika od 20 litara .

 

Kapacitet uzgojnog objekta prema pojedinim vrstama peradi


  • pilići 200-225 kom

  • prepelice 400-450 kom

  • guske 125-150 kom

  • patke 200-225 kom

  • fazani 300-350 kom


Dimenzije peradarnika

Dimenzije sklopljene peterokatnice, uključujući kotače, spremnik za vodu, grijače i hranilice, iznose 104 x 60 x 196 cm.

Kućice za uzgoj peradi Cimuka CB25-03 mogu se kombinirati (složiti) sa sljedećim proizvodima: Kućica za uzgoj peradi Cimuka CB40-03, kavez za prepelice Cimuka BYK-03, kavez za uzgoj peradi Cimuka GL40-03.

Dimenzije
pojedinih dijelova kaveza prikazane su na slici ispod :


Dimenzije peradarnika CIMUKA CB25-03-1K

Podesivi sustav grijanja s izvorom svjetlosti

Toplinu i svjetlost potrebnu za rast mladunčadi osigurava automatska jedinica za grijanje na farmi peradi. Jedinica je opremljena elektroničkim termostatom, s kojim je moguće regulirati temperaturu u rasponu od 0 do 40°C. Grijaći dio jedinice je naravno opremljen zaštitnim poklopcem, koji sprječava da mladi dodiruju grijaće kablove i nema opasnosti od opeklina. Grijaća jedinica nudi i mogućnost stabilnog izvora svjetlosti uz pomoć žarulje (nije uključena u paket). Potrebna snaga žarulje određuje se ovisno o temperaturi u prostoriji u kojoj će se nalaziti peradnjak i ne smije biti veća od 75W. Više informacija možete pronaći u uputama u nastavku.


Sustav hranjenja

Svaki kat ima tri prijenosne zdjelice za hranjenje za prve dane života pilića , a peradarnik je također opremljen visećom hranilicom velikog kapaciteta za do 2 dana opskrbe hranom za svako pile. Hranilice su izrađene od visokokvalitetne plastike, otporne na udarce i vrlo jednostavne za održavanje . Osim toga, hranilice su opremljene posebnom rešetkom koja sprječava mladunce da iskapaju hranu i tako je ne rasipaju . Rešetka je dizajnirana za odgovarajuće kretanje tijekom konzumiranja hrane.

Sustav_krmeni_odchovny_drubeze_CIMUKA CB25-02-1K


Sustav za napajanje

Peradarnik je opremljen na svakom katu s dvije pojilice s sifonima za prve dane života pilića i dvije nipl pojilice podesive po visini , koje omogućuju jednostavan i higijenski način napajanja pilića unutar kaveza. Dodatne zdjelice za vodu dio su nipl pojilica, koje stvaraju visokokvalitetne automatske pojilice i također sprječavaju bebe da ih namoče. Voda do automatskih fontana se dovodi iz prozirnog spremnika za vodu sustavom crijeva. Spremnik stoga nudi savršen pregled trenutnog stanja razine vode , njegov poklopac štiti vodu od kontaminacije i također osigurava da je uzgajivači mogu lako dopuniti prema potrebi.

Napajeci_system_odchovny_drubeze_CIMUKA CB25-02-1K


Tehnologija "COMFORTPLAST".

COMFORTPLAST logo

Nastala je na temelju 30 godina iskustva u proizvodnji kaveza u tvrtki CIMUKA - spoj znanstvenih istraživanja, praktičnih iskustava i zahtjeva uzgajivača peradi diljem svijeta. Od 2011. godine ova tehnologija se koristi iu peradarskim farmama CIMUKA, koje se trenutno nude u više od 50 zemalja svijeta. U usporedbi s konkurencijom, peradarnici su izrađeni od 100% reciklirane, visokootporne plastike , koja ne hrđa niti se razgrađuje u izravnom kontaktu s izmetom peradi. Plastične farme peradi također eliminiraju rizik od ozljeda oštrim rubovima i vrlo su jednostavne za higijensko održavanje . CIMUKA peradarnici s "COMFORTPLAST" tehnologijom pakirani su za jednostavno rukovanje i standardni transport paketa. Paket se sastoji od pojedinačnih dijelova koji se moraju sastaviti prema jednostavnim, slikovnim uputama u nastavku za ispravnu funkcionalnost proizvoda.


Primjer iz prakse

FOTO-CB25Video upute za sastavljanje:

Dimenzije paketa 97x60x47 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.