Najlonski monofil, za ograde, 1,4 mm

Model: SE-1989
Nagradni bodovi: 1

27,33€ 21,86€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 27,33€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Žica za ogradu sastoji se od 2 čelične žice 0,50 mm , koja je presvučena najlonskom jezgrom promjera 1,4 mm. Žica je prikladna za dugodlake , manje osjetljive životinje do 45 kg (ovce, koze, itd.). Ističe se dobrom vodljivošću sa specifičnim otporom od 0,35 Ω/m.


  • 2 pokositrene čelične žice promjera 0,50 mm

  • tkana najlonskom jezgrom promjera 1,4 mm

  • ističu se provodljivošću

  • preporučena maksimalna duljina ograde: 3000 m

  • izdržljivost: 45 kg

  • otpor: 0,35 Ω

  • transparentan


Osnovna užad nudi dobru i pouzdanu funkciju u kratkim ogradnim sustavima. Za kabele se koriste stabilni vodiči od nehrđajućeg čelika debljine 0,20 ili 0,15 mm.


Comfort kabel prikladan je za srednje dugačke ograde. Kabel je opremljen sa 6 stabilnih žica od nehrđajućeg čelika debljine 0,20 mm.


Mix i Cu kabeli namijenjeni su dugim ogradama. Korištenjem visokokvalitetnih materijala dobivate vrlo dobru funkcionalnost i stabilnost ogradnog sustava. Za bakrene kabele koriste se 3 pokositrena bakrena vodiča. Mix kabel je kombinacija bakrene i inox žice.


Osnovna užad nudi dobru i pouzdanu funkciju za sustave ograde srednje duljine. Za užad se koriste stabilni vodiči od nehrđajućeg čelika.


U gornjem dijelu kategorije Žice za ograde nalazi se tablica s pregledom svih užadi i sajli, uključujući tehničke podatke kao što su duljina, promjer, broj žica, otpor, vlačna čvrstoća. Kliknite ovdje za preusmjeravanje na tablicu .

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.