Valionica Brinsea Ovation 28 Zoologica Ex

Model: AF38B
Ocjena: Brinsea
Nagradni bodovi: 22

743,34€ 594,67€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 743,34€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Kvalitetan inkubator za vrlo zahtjevne uzgajivače. Ovation 28 Zoologica Ex ima sve značajke potrebne za uspješno valjenje s pogodnošću automatske rotacije, digitalnim kontrolama i mogućnošću valenja jaja svih veličina. U usporedbi s verzijom ECO, verzija Advance Ex ima digitalni higrometar, au usporedbi s verzijom Advance ima integriranu pumpu za automatsku kontrolu vlage.
ZOOLOGICA SPECIJALNI MODEL za valjenje egzotičnih ptica. Egzotične ptice zahtijevaju apsolutnu preciznost vlažnosti i temperature za izleganje.
Uzgajivači papiga znaju da je glavni nedostatak pri korištenju inkubatora dizajniranog za kokošja jaja nedostatak sofisticiranog okretanja. Neke papige okreću jaja gotovo neprekidno tijekom inkubacije, zbog čega su stručnjaci iz Brinsea razvili Zoologica Incubator, koji okreće jaja na valjcima s digitalno kontroliranom preciznošću. Razmak između ovih valjaka od legure može se prilagoditi različitim veličinama jaja. Inkubatori Zoologica imaju Brinsea preciznu kontrolu temperature i vlažnosti zajedno s alarmima koji upozoravaju na nestanak struje ili brze promjene sobne temperature kako bi se osigurali najbolji mogući rezultati valjenja egzotičnih jaja. Regulacija temperature dodatno je poboljšana izoliranom bazom.

Zaštićeno Biomaster antimikrobnim dodatkom : dokazano smanjuje rast bakterija do 99,99% i 100% sigurno za jaja, kokoši i ljude. Štiti inkubator od rasta mikroba smanjujući rizik od unakrsne kontaminacije i pružajući higijenskiju okolinu za vaša jaja.

Svi inkubatori serije Ovation opremljeni su novim Brinsea sustavom "Induced Dual Airflow", koji predstavlja proboj u dizajnu inkubatora i postiže nove razine postojanosti temperature za optimalne uvjete inkubacije.

Valionica nudi pogodnost automatske rotacije s kombinacijom alarma i odbrojavanjem do dana izlijeganja. Zahvaljujući najnovijim tehničkim inovacijama iz Brinsea, valionica nudi vrlo visoku stopu uspješnosti valjenja.

KLJUČNE ZNAČAJKE VALIONICE:

 • Proizvedeno u EUROPI - UK (vrhunska kvaliteta)
 • Poklopac visoke vidljivosti
 • Automatsko okretanje jaja
 • Automatska ventilacija
 • Automatsko podešavanje hlađenja jaja
 • Alarm za temperaturu u valionici iu prostoriji
 • Strujanje zraka podržano ventilatorom unutar valionice
 • Vlažnost u valionici je prilagođena. Ugrađena pumpa automatski održava vlažnost na zadanoj vrijednosti.
 • Digitalni termometar
 • Zaštićen antimikrobnim dodatkom Biomaster u tijelu valionice
 • 3 godine jamstva (nakon registracije na web stranici Brinsea)


Maksimalni kapacitet jaja (približno):
Zebe - 40 kom
Nimfe, golub - 30 kom
Kokoši - 20 kom
Kakadu, Mala ara, Amazonka, Siva papiga, Eklektus papiga - 20 kom

Težina proizvoda (g): 3128
Dimenzije proizvoda uključujući kabel za napajanje (mm): 447 x 332 x 223
Tipična potrošnja energije (W): 30 W
Maksimalna potrošnja energije (W): 60 W

Proizvod se ne može prodavati i slati unutar područja Republike Češke. Ako ste zainteresirani za dostavu u inozemstvo, koristite naše lokalne e-trgovine u Mađarskoj , SlovačkojRumunjskoj, Sloveniji ili Hrvatskoj .

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.