Mrijestilište Brinsea OvaEasy 580 Advance Series II

Model: 580Advance
Ocjena: Brinsea
Nagradni bodovi: 54

1.789,31€ 1.431,45€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 1.789,31€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Profesionalno valionica za vrlo zahtjevne uzgajivače. OvaEasy 580 Advance ima sve glavne značajke potrebne za uspješno valjenje uz praktičnost automatske rotacije, digitalnu kontrolu i mogućnost valenja jaja svih veličina.
OvaEasy konstrukcija klijališta - izdržljiva i energetski učinkovita
Ova-Easy modeli imaju čelično kućište koje je otporno na koroziju zahvaljujući laminiranim polistirenskim stranama koje pružaju dobru toplinsku izolaciju i glatke površine koje se lako čiste. Prozirna vrata s dvostrukim staklom osiguravaju toplinsku izolaciju i udobnost pune vidljivosti jaja i izleženih pilića.
Četiri ventilatora koji puše zrak u struji oko komore za jaja pružaju mnogo bolju raspodjelu temperature od jednog velikog ventilatora. Ovaj pristup, u kombinaciji s visokom razinom izolacije, znači da je temperatura iznimno ravnomjerno raspoređena po cijelom klijalištu, osiguravajući nevjerojatne rezultate valjenja.
Jaja se pohranjuju u odvojivim kotletima za jaja i korisnik može konfigurirati svoj inkubator prema svojim potrebama odabirom dostupnih pilića. Univerzalni lješnjaci su podesivi za veličinu jaja od prepelice do guske i dio su standardne opreme.
Rukovanje jajima - jaja se izlegu u ladicama na šest katova. Dostupni su retencijski poklopci za sigurno držanje izleženih pilića.
Praktična upravljačka ploča omogućuje korisniku jednostavno podešavanje temperature, vlažnosti (samo EX verzija), ventilacije i rotacije. Razine temperature i vlažnosti prikazane su na kalibriranom digitalnom zaslonu na prednjoj strani ploče.
Potpuno automatska rotacija može se isključiti s upravljačke ploče tijekom pristupa jajima ili čišćenja inkubatora.
Brinsea je ugradio sposobnost hlađenja u sve svoje Advance inkubatore jaja kako bi pokazao povećane rezultate valjenja. Ova značajka isključuje grijač inkubatora i alarm niske temperature za odabrano vrijeme, ali ventilator ostaje raditi. Na kraju vremena hlađenja, inkubator se vraća na normalnu temperaturu i automatski se aktivira alarm.

KLJUČNE BLAGDANSKE KARAKTERISTIKE:

  • Proizvedeno u EUROPI - UK (vrhunska kvaliteta)
  • Vrata s dvostrukom izolacijom i pleksiglasom
  • Automatska rotacija jaja
  • Automatska ventilacija
  • Automatsko podešavanje hlađenja jaja
  • Alarm za klijalište i sobnu temperaturu
  • 4 obožavatelja
  • Vlažnost zraka nije podešena, određuje se dodavanjem vode u spremnik. Mrijestilište je opremljeno higrometrom. Vlažnost je prikazana u % na zaslonu.
  • Digitalni termometar
  • 3 godine jamstva (nakon registracije na web stranici Brinsea)

Maksimalni kapacitet jaja (približno):
Prepelice - 2976 kom
Fazan - 708 kom
Kokoši - 576 kom
Patka - 390 kom
Guska - 180 kom

Težina proizvoda (kg): 43
Dimenzije proizvoda uključujući kabel za napajanje (mm): 1130 x 420 x 800
Tipična potrošnja energije (W): 100 W
Maksimalna potrošnja energije (W): 200 W


Proizvod se ne može prodavati i slati na teritoriju Češke Republike. Ako ste zainteresirani za slanje u inozemstvo, koristite naše lokalne e-trgovine u Mađarskoj , Slovačkoj ili Rumunjskoj .

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.