Mini balirka za silažu - omotač bala AGROFORTEL 0810b

Model: 0400b
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradni bodovi: 96

3.839,88€ 3.207,18€ 2.565,74€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 3.207,18€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Predstavljamo vam naš novi mini omotač bala sijena - omotač bala AGROFORTEL 0810b , koji donosi nove mogućnosti i učinkovitost u vašu malu farmu. AGROFORTEL je čisto češki brend poznat po visokoj kvaliteti i pouzdanosti, a ovaj uređaj nije iznimka. U usporedbi s modelom AGROFORTEL 0810, ova balirka može nositi bale veličine do 900x1000 mm!
UVODNE CIJENE PRED SEZONU 2023. - MEGA AKCIJA + GRATIS pakiranje folije! Rezervirajte svoj uređaj bez obaveze sada.
Ovaj omotač dizajniran je za omotavanje malih okruglih bala u foliju s velikom preciznošću i učinkovitošću. Bilo da trebate pakirati sijeno, silažu ili druge bale , ovaj stroj će vam omogućiti da skladištenje i rukovanje balama učinite lakšim i bržim nego ikad prije.

Balirka AGROFORTEL 0810b ima vlastiti benzinski motor od 6,5 KS , što znači da možete pakirati bilo gdje i bilo kada, bez ovisnosti o električnoj mreži. Valjci za omatanje izrađeni su od visokokvalitetnog materijala koji jamči dug vijek trajanja i minimalno trošenje , a također osiguravaju savršeno ravnomjerno omatanje bala. Tu je i auto-stop sustav, koji automatski zaustavlja rotaciju pakirnog stola čim stroj postigne zadanu vrijednost.

Evo glavnih razloga zašto odabrati AGROFORTEL 0810b:
1. **Učinkovitost**: Zahvaljujući vlastitom motoru i jednostavnom rukovanju, možete pakirati bilo gdje i bilo kada.
2. **Pouzdanost**: Marka AGROFORTEL poznata je po visokoj kvaliteti i dugom vijeku trajanja.
3. **Svestranost**: Ovaj stroj može pakirati sjenažu, silažu i druge bale, što uvelike olakšava rukovanje i skladištenje. Maksimalna veličina paketa: 900×1000 mm
4. **Kvaliteta omatanja** : Zahvaljujući visokokvalitetnim valjcima, sigurni ste da će Vaši paketi biti savršeno zamotani.
5. **Sustav automatskog zaustavljanja** : Ne morate brinuti da će stroj zamotati više paketa nego što je potrebno. Automatski će se zaustaviti kada dosegne zadanu vrijednost.
Potrošni materijal - kao što je silažna folija za AGROFORTEL omotače možete pronaći u našem širokom asortimanu. Originalni film je širok 25 cm. Isporučuje se u rolama duljine 1500 m i debljine 25 μm. U slučaju dvoslojnog pakiranja ova folija je dovoljna za cca. 100 paketa. Za poljoprivredne proizvode AGROFORTEL pružamo kompletan jamstveni i postjamstveni servis u 7 zemalja svijeta. Rezervni dijelovi su dostupni sa skladišta.

Više informacija će vam pružiti naša tehnička podrška za poljoprivredne proizvode na agrofortel@agrofortel.cz.
Ne ustručavajte se kontaktirati nas. Sigurno ćemo pronaći rješenje i za vaše gospodarstvo.Model AGROFORTEL 0810b
Maksimalna veličina paketa 900x1000mm
Težina stroja 150 kg, 180x100x103 cm
Motor 6.5 HP

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.