Grebalica za mačke Platinum, 35x35x10 cm

Model: SE-58053d

15,86€ 12,69€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 15,86€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Moderan krevet od kartona , okrugao i oblikovan za udobno savijanje mačke u loptu . Ležaljka ima tri funkcije u jednoj. Vaš ljubimac može ga koristiti za igru, kao mjesto za odmor i kao grebalicu . Uz mjesto za odmor dolazi i vrećica mačje metvice za veću stimulaciju vaše mačke na igru.


  • izrađen od laganog valovitog kartona koji se može reciklirati

  • jak i izdržljiv

  • dimenzije: 35 x 35 x 10 cm

Što je mačja metvica :


Mačja trava , ili metvica je biljka koja se koristi u travarstvu i uzgoju, posebno mačaka. To je trajnica koja raste u skupinama.


Kao što samo ime sugerira, trava je snažno povezana s mačkama. Iako ima minimalne učinke na ljude i druge sisavce, ponekad ga zovu "mačji kokain" zbog njegovog učinka na mačke. U divljini se mačke valjaju u šipražju, trgaju i grizu lišće i na kraju se sklupčaju u loptu. Ovo ponašanje je uglavnom uzrokovano nepetalaktonom koji se ispušta u zrak i udiše mačke. Isti učinak imaju i ekstrakti svježih biljaka ili osušenih biljaka koji se dodaju u igračke ili prskaju po grebalicama. Učinak traje pet do deset minuta. Nakon toga nestaje, dijelom zato što mačke obično pojedu dijelove lijeka za smirenje, pa im nakon toga djeluje kao sedativ .


Trava je bezopasna za mačke, nema nuspojava i prema poznatim činjenicama ne izaziva ovisnost.Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.