Kultura kefira

Model: 13026
Ocjena: MILKY

6,02€ 4,82€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 6,02€

Na zalihama

  1. Upute za pripremu kefira:

    1. Dodajte sadržaj vrećice kefirne kulture u jednu litru steriliziranog mlijeka na temperaturi od 20-22°C.

  2. 2. Ostavite smjesu da odstoji na i dalje održavanoj temperaturi od 20-22°C 24 sata. Za to vrijeme će doći do fermentacije i kefir će biti spreman za upotrebu.

  3. 3. Gotov kefir je sada spreman za jelo. Rok trajanja varira ovisno o temperaturi skladištenja: na temperaturi od 5°C traje oko 5 dana, na temperaturi od 10°C zatim oko 3 dana.

  4. 4. Za pripremu drugog kefira najbolje je uzeti 3 žlice svježeg kefira i dodati ih u još jednu litru steriliziranog mlijeka. Slijedite ovaj postupak kao što je gore opisano.

  5. Tijekom pripreme pripazite na temeljitu higijenu kako biste smanjili rizik od unošenja stranih bakterija u kefirnu kulturu. Čuvajte proizvode od kefira na hladnom i suhom mjestu kako biste zadržali njihovu kvalitetu.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.