Set automatskog otvaranja i zatvaranja kokošinjca JOSTechnik HK-Bat 34x55 D

Model: BR-0370
Ocjena: JOSTechnik
Nagradni bodovi: 7

232,39€ 185,91€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 232,39€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Set automatskog otvaranja i zatvaranja kokošinjca JOSTechnik HK-Bat 34x55 D

Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca sa vratima dimenzija 34x55 cm . To je potpuni automatski sustav kontrole kretanja vrata sa senzorom svjetla , timerom i funkcijom otvaranja vrata u nuždi. Integrirani LCD zaslon osigurava jednostavno podešavanje i promjenu vremena ako je potrebno. Pogodan za temperaturu do -30°C .

Kako funkcionira automatsko otvaranje kokošinjca

Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca je elektronički uređaj koji pomoću motora redovno otvara vrata kokošinjca ujutro i sigurno ih ponovno zatvara navečer . Zahvaljujući ovom automatiziranom sustavu, više nećete morati ustajati rano ujutro i ići otvoriti kokošinjac po bilo kojem vremenu. Pritom se ne morate brinuti da će vašu kokoš noću napasti lisica ili neki drugi grabežljivac ako zaboravite zatvoriti vrata kokošinjca. Automatsko otvaranje kokošinjca stoga će vam pružiti udobnost, mir i zaštitu kokoši.

JOSTechnik HK-Bat nudi nekoliko praktičnih funkcija:

  • Programabilni tajmer - možete postaviti točno u koje vrijeme se vrata kokošinjca trebaju otvoriti, a u koje vrijeme zatvoriti.
  • Senzor svjetla - vrata kokošinjca će se otvarati i zatvarati ovisno o dnevnom svjetlu. U postavkama možete podesiti osjetljivost svjetlosnog senzora, a ovu funkciju možete kombinirati i s timerom. Ukoliko automatsko otvaranje kokošinjca planirate postaviti unutar kokošinjca ili na vrlo mračno mjesto, moguće je na jedinicu spojiti eksterni svjetlosni senzor koji možete odnijeti na prikladnije mjesto.
  • Funkcija ručnog upravljanja - možete otvoriti ili zatvoriti vrata u bilo kojem trenutku pritiskom na gumb
  • Funkcija otvaranja vrata u nuždi - vrata su opremljena posebnom zaštitnom funkcijom koja reagira na situaciju ako se neka životinja nalazi ispod njih dok se vrata zatvaraju. Čim bilo što zapriječi put vratima, motor se automatski zaustavlja i vrata se odmah ponovno otvaraju . Zatvaranje se automatski ponavlja na ovaj način nekoliko puta dok ništa ne ometa put vrata . Ovaj jedinstveni sustav osigurava apsolutnu sigurnost te je onemogućeno da perad na bilo koji način ozlijedi vrata.

Dimenzije vrata

Dimenzije cijelog sustava za zatvaranje , uključujući vodilice, su 37x84 cm . Veličina odvojenih vrata je 34x55 cm . Dimenzionalno ova vrata su idealna za veću perad kao što su patke i guske.

dimenzija HK-BAT-GGTehnički dizajn

JOSTechnik HK-Bat 34x55 D je praktičan set automatskog otvaranja kokošinjca i izdržljivih vrata. Ovaj uređaj ima snažan motor koji može podići vrata do 2 kg težine. Uređaj je opremljen izdržljivim kućištem , čime se osigurava zaštita u vremenskim uvjetima. Jasno su prikazane sve potrebne informacije o postavkama na LCD zaslonu. LCD zaslon će prijeći u "način mirovanja" nakon razdoblja neaktivnosti kako bi se produžio vijek trajanja zaslona. Uređaj možete ponovno "probuditi" pritiskom na bilo koju tipku.

Način napajanja 

Uređaj se napaja pomoću 4xAA baterije ili direktno iz mreže preko 6V adaptera. Baterija i adapter su uključeni u paket. Životni vijek ovih baterija je do 1 godine . Indikator se prikazuje izravno na zaslonu, zahvaljujući kojem možete jednostavno provjeriti stanje napunjenosti baterija. Nakon zamjene, vijek trajanja je određen kvalitetom baterije. Nemojte koristiti 9V baterije, mogu oštetiti uređaj!

Pokreće JOSTechnik

Montaža

Automatsko otvaranje kokošinjca dizajnirano je tako da njegovu montažu i podešavanje učini što jednostavnijim . Jednostavno pričvrstite automatski sustav za kokošinjac na vanjsku stranu svog kokošinjca pomoću isporučenog pribora, spojite kabel na vrata , namjestite mjerač vremena ili senzor svjetla. U nastavku pogledajte točne upute za instalaciju i postavljanje.


Dimenzije paketa 39x85x8 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.