Grebalica za mačke BELLA H3 - Smeđe-bež

Model: BELLA_H3
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradni bodovi: 3

104,06€ 83,25€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 104,06€

Na zalihama

Grebalica za mačke - Smeđe-bež marke AGROFORTEL for PETS. Visina 170 cm.

Ovaj stup za grebanje mačaka nudi nekoliko mjesta za odmor, kao i mogućnosti skloništa. S visinom od 240-260 cm i kombinacijom nekoliko platformi i skloništa, ovo mačje drvo savršeno je za kućanstva s mnogo mačaka. Visina mu je promjenjiva, budući da se gornji komad može prilagoditi uvjetima u vašem domu, što vam omogućuje da povećate stabilnost mačjeg stabla stezanjem između poda i stropa. Ali čak i bez toga, temeljna ploča od 45 x 60 cm već daje konstrukciji sigurno postolje i osigurava da je mačke mogu koristiti bez rizika.

Platforme za promatranje udobne su za korištenje većim mačkama i omogućuju im promatranje okoline, pružajući im udobnost povišenog prostora koji vole. 2 prostrana skloništa i tunel lako su dostupni zahvaljujući svojim velikim otvorima i nude zaklonjena mjesta za opuštanje vaših voljenih ljubimaca. Ovo mačje drvo također je opremljeno s 2 kreveta prekrivena posebno mekom tkaninom za maksimalnu udobnost.

Kako bi se mačke zabavile, ovo mačje drvo sadrži 2 lopte čije vibracije stimuliraju lovačke instinkte mačaka. Kombinacija 2 stabljike potpuno prekrivene sisalom promjera 7 cm i treće stabljike s dijelom od sisala nudi mačkama više nego dovoljno mogućnosti za brušenje kandži.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.