Kavez za uzgoj peradi CIMUKA GL40-03-TA

Model: BR-0322
Nagradni bodovi: 6

185,90€ 148,72€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 185,90€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Kavez za uzgoj peradi CIMUKA GL40-03-TA

Kavez za uzgoj kokoši, prepelica i ostale peradi dimenzija 96 x 60 x 48 cm. To je 1-katni dodatni kavez bez okvira , koji je opremljen hranilicom s rešetkom protiv rasipanja hrane i pojilicom s dovodom vode bez rezervoara . Kavezi su izrađeni od plastike visoke otpornosti na izmet i bakterije - vrlo jednostavno održavanje kaveza i izmeta.


Kavezni kapaciteti odrasle peradi po pojedinim vrstama


Dimenzije kaveza

Dimenzije sklopljenog kaveza za uzgoj peradi sa hranilicom su 96 x 60 x 48 cm.

Dodatni pod kaveza za uzgoj peradi Cimuka GL40-03 može se kombinirati (složiti) sa sljedećim proizvodima: kavez za uzgoj peradi Cimuka CB40-03, kavez za uzgoj peradi Cimuka CB25-03, kavez za prepelice Cimuka BYK-03.

Dimenzije
pojedinih dijelova kaveza prikazane su na slici ispod :

Prikaz dimenzija CIMUKA kaveza

Sustav hranjenja

Kavezi su opremljeni visećim hranilicama velikog kapaciteta za opskrbu hranom do 2 dana. Hranilice su izrađene od visokokvalitetne plastike, otporne na udarce i vrlo jednostavne za održavanje . Osim toga, hranilice su opremljene posebnom rešetkom koja sprječava perad da iskopa hranu i tako je ne rasipa . Rešetka je dizajnirana za odgovarajuće kretanje tijekom konzumiranja hrane.

Hranilice kod CIMUKA kavezaSustav napajanja

Kavezi su opremljeni automatskim nipl pojilicama , koje omogućuju jednostavan i higijenski način hranjenja peradi unutar kaveza. Nipl pojilica također uključuje dodatne posude za kapanje vode , koje zahvaljujući uskom razmaku između nastavka i posude sprječavaju smočenje peradi. Voda do pojilica se dovodi iz prozirnog rezervoara za vodu pomoću sustava crijeva.

Pojilice u kavezima za prepelice CIMUKA


Održavanje kaveza i čišćenje izmeta

Posebno dizajnirana baza za perad pruža veću udobnost pri stajanju i hodu. Fleksibilna struktura materijala sprječava nastanak problema sa stopalima. Eliptični oblik povećava čvrstoću cijele konstrukcije , a ujedno smanjuje prianjanje izmeta . Kavezi za rasplod peradi su higijenski zahvaljujući kutiji za otpatke koja se uvlači ispod kaveza . Izmet tako pada u posudu i ne ostaje unutra . Ovaj sustav eliminira razmnožavanje štetnih bakterija u kavezu i sprječava moguće bolesti peradi.

Održavanje kaveza i čišćenje izmeta GL40 TA


Tehnologija "COMFORTPLAST".

COMFORTPLAST logo

Nastala je na temelju 30 godina iskustva u proizvodnji kaveza u tvrtki CIMUKA - spoj znanstvenih istraživanja, praktičnih iskustava i zahtjeva uzgajivača peradi diljem svijeta. Od 2011. godine ova se tehnologija koristi iu CIMUKA kavezima za perad koji se trenutno nude u više od 50 zemalja svijeta. U usporedbi s konkurencijom, kavezi su izrađeni od 100% reciklirane, vrlo otporne plastike , koja ne hrđa niti se razgrađuje u izravnom dodiru s izmetom . Plastični kavezi za perad također eliminiraju rizik od ozljeda oštrim rubovima i vrlo su jednostavni za higijensko održavanje . CIMUKA kavezi za perad s tehnologijom "COMFORTPLAST" pakirani su za jednostavno rukovanje i standardni transport paketa. Paket se sastoji od pojedinačnih dijelova koji se moraju sastaviti prema jednostavnim, slikovnim uputama u nastavku za ispravnu funkcionalnost proizvoda.

Dimenzije paketa 97x52x14 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.