Igračka za mačke - krzneni miš s mačjom metvicom, 4 kom

Model: SE-58814

2,05€ 1,64€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 2,05€

Na zalihama

Igračka za mačke - četiri pahuljasta miša u bijeloj i sivoj boji klasične su igračke za mačke . Miševi zveckaju i natopljeni su mačjom travom kako bi dodatno potaknuli vašu mačku na igru.  • s mačjom metvicom

  • varijanta boja - kombinacija sive i bijele

  • pakiranje od 4 kom

 
Što je mačja metvica :


Mačja trava , ili mačja trava, ili mačja trava je biljka koja se koristi u travarstvu i uzgoju, posebno mačaka. To je trajnica koja raste u skupinama.


Kao što samo ime sugerira, shanta je snažno povezana s mačkama. Iako ima minimalne učinke na ljude i druge sisavce, ponekad ga zovu "mačji kokain" zbog njegovog učinka na mačke. U divljini se mačke valjaju u šipražju, trgaju i grizu lišće i na kraju se sklupčaju u loptu. Ovo ponašanje je uglavnom uzrokovano nepetalaktonom koji se ispušta u zrak i udiše mačke. Isti učinak imaju i ekstrakti svježih biljaka ili osušenih biljaka koji se dodaju u igračke ili prskaju po grebalicama. Učinak izazvan pjevanjem traje pet do deset minuta. Nakon toga nestaje, dijelom zato što mačke obično pojedu dijelove lijeka za smirenje, pa im nakon toga djeluje kao sedativ .


Shanta je bezopasna za mačke, nema nuspojava i prema poznatim činjenicama ne izaziva ovisnost.


Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.