Grijaća prostirka za pse THERMODOG 3123023 - 58X81cm, grijaća ploča

Model: SE-0131f
Nagradni bodovi: 6

187,19€ 149,75€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 187,19€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Grijaća prostirka za pse THERMODOG 3123023 - grijaća ploča 58X81cm

Grijani jastučić za pse , PVC,   58x81 cm , jednostavno održavanje,   50 W / 24 V , napajanje sa zaštitom od pregriza,   kabel 1,5 m .   Ako tražite grijač za pseću kućicu ili grijač za hladan pod, onda imamo odličan savjet za vas. Zagrijani jastučić će   ljubimac   lijepo se zagrijte   a pomaže i bržem sušenju   njegov   krzno i to   sprječava bolest.   Grijaća ploča ima vrlo   mala potrošnja energije,   mala potrošnja   dok   visoka učinkovitost grijanja. Napajanje   kabel je   skriven u zaštitnoj plastici , zbog čega je grijaći jastuk za pse   potpuno siguran. Izvrsno na ovoj grijanoj podlozi   od PVC-a   je da se to može učiniti   vrlo lako se čisti i pere .

Za koga je prikladan grijač?

U hladnijem razdoblju godine preporuča se ne dopuštati kućnim ljubimcima da leže na hladnoj površini.   Grijaća ploča nudi toplo mjesto za ležanje   i   Jipi   stoga   super za kućne ljubimce poput   psi i mačke.   Možete tepih   koristiti oboje u zatvorenom prostoru ,   pa ja   na otvorenom, na primjer   na natkrivenoj terasi   ili kao   grijanje za šupu . Grijani tepih po lošem vremenu   pomaže bržem sušenju dlake ljubimca   i time   sprječava bolest . Grijana podloga također se koristi za odgoj štenaca.

THERMODOG 3123023 1


Dimenzije i materijal podloge

Grijani jastučić ima   dimenzije 58 x 81 x 0,5 cm,   i stoga je   izvrstan čak i za veće pasmine pasa .   Grijaća ploča izrađena je od izdržljivog PVC-a.


Napajanje jastuka za grijanje

Napajanje podloge   ima uklonjivi adapter od 24 V   u mrežu   na 230 V. Grijana podloga ima nisku potrošnju energije od 50 W , a zahvaljujući tome   zahvaljujući maloj potrošnji, možete ga koristiti kontinuirano tijekom dana . Grijaće ploče za pse dizajnirane su da imaju   idealna temperatura za udobnost kućnih ljubimaca . Perilica   dostiže temperaturu od oko 30°C . Duljina napojnog kabela je 1,5 m   i cijeli   kabel umetnut u zaštitni plastični poklopac . Vruća ploča je   otporan na   prskanje vode IP X4.


Održavanje i čišćenje

Održavanje i čišćenje grijaće ploče je potpuno jednostavno.   Vruća ploča je   otporan na prskanje , tako da možete   očistite i operite normalnim sredstvima za čišćenje kako bi vaš ljubimac bio čist.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.