Grijaća ploča za pse, podna TD 230 sa izolacijom, 60 x 40 cm

Model: SE-19
Nagradni bodovi: 4

139,02€ 111,22€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 139,02€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Termoploče - grijaće ploče za životinje namijenjene su lokalnom grijanju prostora, posebno za grijanje stelje životinja.


Grijaća ploča TD 230 prvenstveno je namijenjena krmačama za prasenje. Njegov površinski izgled stoga više odgovara uporabi u staji, ali ne utječe na njegovu funkciju. Također predstavlja kvalitetan izvor topline za druge životinje.


Unutar termo ploče TD 230 ugrađen je Nomaterm grijaći element obložen poliesterom i ojačan staklenom podlogom, koji osigurava optimalno zagrijavanje cijele površine ploče.


Proizvođač ne isporučuje ove grijaće ploče u originalnom pakiranju.


Osnovni tehnički podaci:


  • duljina dovodnog kabela: 290 cm

  • snaga: 40 / 55 W

  • nazivni napon: 230 V, 50 Hz

  • zaštita: IP 67

  • dimenzije: 60 x 40 cm

  • težina: 3,5 kg

  • rupe za zavrtanje

  • opremljen kabelom s utikačem od 230V

Lijeva i desna orijentacija grijaćih ploča određuje se postavljanjem izlaza kabela prema gore u okomitom položaju ploče (vidi sliku ispod).Ove grijaće ploče su vrlo pouzdane s niskom stopom kvarova, te po povoljnoj cijeni na tržištu. Ovo je češki proizvod.PRIRUČNIK za grijaće ploče možete preuzeti OVDJE.Obavijest:


Grijaća ploča je izvorno namijenjena krmačama za prašenje u svrhu grijanja prasadi. Uzgajivači pasa otkrili su da je to kvalitetan izvor topline za pse, mačke, terarijume i druge životinje.


Ploča se proizvodi tehnologijom dodavanja laminata u formu kroz koju prodire izolacijski umetak i naljepnica. Površina ploče također se može obojiti crnom bojom. Nakon toga, nepravilnosti se fino podešavaju. Ploče se u proizvodnji ne pakiraju pojedinačno. Sve to može stvoriti dojam da je ploča korištena. Molimo kupce da, ukoliko se odluče za kupnju grijaće ploče, toleriraju kozmetičke nedostatke ovog proizvoda.Nikada nemojte pokrivati grijaću ploču.Ako je potrebno, rado ćemo Vas savjetovati o odabiru odgovarajuće termo ploče, slobodno nas kontaktirajte telefonom ili e-poštom.


 


Kako odabrati odgovarajuću grijaću ploču?


Prvi korak u odabiru grijaće ploče je vrsta životinje za koju bi termoploča trebala biti namijenjena. Praščići se rađaju s nesavršeno razvijenim imunološkim i termoregulacijskim sustavom. Stoga su za njih prikladne robusne termoploče s većim kapacitetom grijanja. Termo ploče za odojke dostupne su u podkategoriji Grijanje odojaka .


Grijaće ploče za pse pogodne su za korištenje u hladnoj sezoni. Posebne termo ploče za pse imaju manji kapacitet grijanja i dizajnirane su tako da ne pregriju psa. Možete ih smjestiti i u šupu i na natkrivenu terasu. Ako razmišljate o kupnji grijaćeg jastuka za psa, moguće je koristiti regulator, pomoću kojeg možete jednostavno namjestiti temperaturu po potrebi. Preporučamo namjestiti temperaturu na 30 °C.


Grijaće ploče prikladne su i za štence . U ovom slučaju to ovisi o ponašanju štenaca. Ako se štenci drže za rubove daske, daska se zagrijava više nego što je potrebno. Ako se zalijepe u sredini, ploča se zagrijava manje nego što je potrebno. U tom slučaju temperaturu reguliramo prema ponašanju štenaca. Specijalne grijaće ploče za pse možete pronaći u potkategoriji Grijaće ploče za pse.


Sljedeći korak u odabiru je prostor. Prije kupnje izmjerite prostor u koji ćete postaviti grijaću ploču. Provjerite imate li pristup električnoj energiji u blizini ovog područja. Alternativno, izmjerite udaljenost prostora od utičnice. Odaberite lijevu ili desnu orijentaciju ovisno o opcijama.Kako postaviti grijaću ploču?


Grijaće ploče TD 230 opremljene su rupama duž rubova termoploče, što omogućuje njeno čvrsto postavljanje u rešetke ili pod.


Ostale termoploče proizvode se bez rupa, pa se postavljaju na pod šupe ili na terasu.Kako regulirati temperaturu termoploče?


Za regulaciju temperature termoploče moguće je koristiti utični regulator temperature

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.