Generator električne ograde fencee mini DUO MD10

Model: FE-1110
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 3

83,63€ 66,90€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 83,63€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Nova serija fencee mini DUO MD generatora s kombiniranim napajanjem za univerzalnu upotrebu bilo gdje. Izvor za ogradu snage 1 J može se napajati preko strujnog adaptera ili iz automobilskog akumulatora od 12 V. Mali, univerzalno primjenjivi izvor za ogradu pogodan za mobilne električne ograde s instalacijskom duljinom do 9 km.
Električna ograda mini DUO MD10 najčešće za: pse, perad, konje, čaplje i vidre
Pouzdan generator koji je prikladno rješenje za siguran nastambeni prostor za konje i ždrebad. Kombinirano napajanje i mala veličina izvora idealna je kombinacija za korištenje u privremenim pokretnim ogradama. Također se koristi kada postoji potreba za definiranjem zaštićenog područja za mačke, kuniće, pse ili perad. Na kraju, ali ne manje važno, ova ograda odličan je pomoćnik u borbi protiv štetočina, poput kuna i vidri, dabrova ili čaplji. Prikladna ograda za električnu sigurnost uzgojnog ribnjaka šarana i jesetre. Sredstvo ograde za zaštitu usjeva od šumskih životinja ili za zaštitu vinograda od divljači.
Prednosti i funkcije električne ograde
Generator mini DUO MD10 je moderan uređaj s mikroprocesorskom tehnologijom iznutra, koja kontrolira rad i prilagođava optimalnu izvedbu izvora ograde. Visokokvalitetno kućište generatora otporno je na vremenske uvjete, kišu i UV zračenje.

Funkcija Power Save omogućuje dugi pritisak na tipku ON/OFF za prebacivanje snage generatora na sporiji način rada, gdje je interval između impulsa otprilike dvostruko duži. Prebacivanje na način rada za uštedu energije značajno štedi energiju baterije. Generator tada može napajati ogradu 50 do 55 dana s jednim punjenjem baterije.
BrightLight LED na prednjoj strani generatora signalizira rad uređaja u tri boje: Plava signalizira rad uređaja i treperi u intervalu pojedinačnih impulsa. Ljubičasta označava aktivni način rada za uštedu energije, produženo vrijeme između impulsa. Crveno upozorava korisnika u slučaju gubitka ili kvara napona (npr. pad napona baterije ispod 12 V ili pad napona ograde ispod 2,5 kV.

Smart Control tehnologija, niska potrošnja resursa i nekoliko drugih prednosti i funkcija koje donosi fencee mini DUO MD generator.
Što ćete pronaći u paketu:

generator ograde
strujni adapter fencee DUO 14 V 1,5 m
kabel za uzemljenje 150 cm (oko-oko)
priključni kabel 100 cm (oko-srce)
baterijska ograda DUO kabel 1,7 m
fencee tabla upozorenja
Upute za uporabu

Zajedno s generatorom preporučamo kupnju 80 mm DIN letvice za jednostavno postavljanje ograde na zid.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.