Generator električne ograde DUO ED100

Model: FE-1310
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 10

325,37€ 260,30€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 325,37€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Snažni kombinirani generator za električne ograde Energy Fence DUO ED100 posebno je dizajniran za ograde do 90 km duljine i posebno za ograde opterećene vegetacijom, gdje se mora osigurati maksimalna učinkovitost i točnost.
Zbog svoje izlazne snage do 10 J, može osigurati odgovarajući napon iu slučaju travnatih ograda. Integrirani mikroprocesor kontrolira cijeli rad i jamči optimalne performanse generatora.
Napajanje je dostupno putem mrežnog adaptera (230 V) ili standardne baterije (12 V), koja se također može koristiti kao rezervni izvor napajanja.
Veliki grafički zaslon s upravljačkim gumbima jasno informira o važnim vrijednostima unutar kućišta.
Generator je dizajniran za sve životinje, ali je također pogodan za mlade životinje, kao što su telad, ždrebad. Na izlazu generatora nalazi se crna stezaljka za uzemljenje, crvena stezaljka za spajanje ograde i žuta stezaljka za spajanje trajno male ograde. Ova žuta stezaljka koristi se za spajanje na boksove u kojima se nalaze mlađe i manje životinje (ždrijebe, telad) kako bi se primio samo slabiji impuls, otprilike upola manje snage. Također se posebno spaja na donju žicu većih obora, gdje se očekuje rast vegetacije, ali ovaj izlaz je tehnološki tretiran protiv gubitaka, nema gubitka napona u zemlji kao kod konvencionalnih kabela, a izlaz generatora nije smanjen . Ostale žice spojene na crveni terminal napajaju se odvojeno i s maksimalnim naponom.
Paket sadrži:


generator ograda energetski DUO ED100
kabel za uzemljenje 150 cm (oko-oko)
100 cm priključni kabel (oko-srce)
energetski baterijski kabel
ploča upozorenja
Upute za korištenje

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.