Boca za piće 0,5 L sa podloškom i čepom - GAUN 14465

Model: Gaun_14465
Ocjena: GAUN

3,71€ 2,97€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 3,71€

Na zalihama

Boca za piće 0,5L sa podloškom i čepom - GAUN 14465
Automatski mini aparat za vodu renomiranog proizvođača GAUN idealno je rješenje za osiguranje stalne opskrbe svježom vodom. Izrađena od vrlo izdržljive plastike , ova pojilica je dizajnirana da izdrži svakodnevnu upotrebu i jednostavna je za održavanje.

Glavne značajke:

  • Kapacitet spremnika za vodu: Pakiranje uključuje spremnik za vodu od 0,5 litara, koji osigurava dovoljnu količinu vode.
  • Inovativni sustav sklapanja: Verzija s bocom opremljena je sustavom koji olakšava postavljanje boce na tijelo pojilice jednim pokretom, što osigurava brzu i jednostavnu montažu.
  • Kvalitetna donja posuda: Posuda je dizajnirana za sve vrste ptica i uključuje čep koji pticama omogućuje udobnije pijenje vode.
  • Ukošeni oblik zdjele: Osigurava da sva prljavština padne na donji poklopac pojilice koji se može ukloniti i lako čistiti. Zahvaljujući tome, pojilica je uvijek čista i održava stabilnu kvalitetu vode.
  • Čvrsto pričvršćenje za kavez: Na kraju posude nalaze se jezičci koji omogućuju da se pojilica čvrsto pričvrsti za kavez. To osigurava pravilan rad pojilice i nosi težinu spremnika.

Pojilica je idealna za sve uzgajivače koji traže pouzdano, higijensko i jednostavno rješenje za osiguravanje odgovarajuće hidratacije svojih ptica. Nudimo ga u više veličina te u izvedbi za sustave razvoda crijeva bez gornjeg spremnika.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.