Drvena hranilica za ptice sa postoljem AGF330

Model: zoo_330
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 2

50,63€ 40,50€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 50,63€

Na zalihama

Drvena hranilica za ptice sa postoljem AGF330

Izdržljiva kućica za ptice AGF 330 sa stabilnim postoljem iz AGROFORTEL-a izrađena je od visokokvalitetnog punog drva. Naknadno je tretiran ekološkim i bajcevim, što mu omogućuje da izdrži nepovoljne vremenske uvjete.

Zahvaljujući stabilnom stalku, ovaj prekrasan štand lako je postaviti u vaš vrt , terasu ili balkon. Osim toga, kućica se može brzo i jednostavno napuniti velikom količinom hrane pa ju nije potrebno često dopunjavati. Jednostavno uklonite krov i dodajte novu hranu kao što su kuglice od loja, orasi ili rastresita hrana .

Kućica za ptice omogućuje promatranje ptica izravno u vašem vrtu, na vašem balkonu ili terasi čak iu zimskim mjesecima; to je lijep hobi koji pomaže riješiti se stresa svakodnevice. Djeca također brzo nauče praktično prepoznavati lokalne vrste ptica i uživaju čekajući kraj prozora da sljedeća ptica doleti po zrno.

Divlje ptice uvijek ostaju blizu sigurnih izvora hrane, tako da kućica za ptice uvijek treba biti dobro opskrbljena. Pokušajte privući što više divljih ptica u svoje područje kako biste smanjili širenje lutajućeg djetlića , opasne gusjenice s oštrim dlakama koje divlje ptice prirodno love, smanjujući tako njihovu populaciju.

Prirodni izgled s velikim zelenim krovom obogatit će svaki vrt i pristajati svakom domu.


Dimenzije:

Ukupna visina: 127 cm

Promjer stalka: 70 cm

Dimenzije kabine: 33 cm dužina x 22 cm širina x 26 cm visina.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.