Drobilica voća CLEO MF-15L

Model: BR-0384
Nagradni bodovi: 4

139,42€ 111,54€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 139,42€

Na zalihama

Drobilica voća CLEO MF-15L

Drobilica voća za proizvodnju domaćeg soka ili jabukovače, omogućuje jednostavnu pripremu grožđa, jabuka, krušaka i drugog voća za prešanje i cijeđenje. Drobilica voća opremljena je velikim spremnikom kapaciteta 15 l i uz njegovu pomoć možete obraditi do 200 kg voća/sat . Drobilica za voće se isporučuje sa valjcima pogodnim za gnječenje grožđa i drugog bobičastog voća, a na poklon ćete dobiti i valjke sa noževima koji će vam omogućiti da bez puno napora prerađujete jabuke, kruške i drugo voće . Dimenzije drobilice: 85x55x34 cm.

Čemu služi drobilica za voće?

Drobilica voća čini jednostavnu i učinkovitu pripremu voća za prešanje, cijeđenje ili pripremu soka. Pomoću ručne drobilice voće možete jednostavno pripremiti do idealne veličine i konzistencije za daljnju obradu. Zdrobljeni plod ostaje sočan pa ga možete koristiti i kao stočnu hranu.

Za koje je vrste voća prikladna drobilica?

Dobivate drobilicu voća s ugrađenim cilindrima koji su pogodni za muljanje grožđa . Na poklon dobivate dodatni dodatak - valjke za drobljenje s noževima , koji vam omogućavaju drobljenje jabuka, krušaka, marelica, breskvi, nektarina, šljiva itd. Veće plodove prerezati na pola prije drobljenja, manje plodove možete gnječiti cijele. Koštuničavom voću kao što su marelice, šljive, breskve i sl. prije drobljenja očistiti koštice.

Drobilica voća valjkasta drobilica

Kako radi drobilica voća

Upravljanje drobilicom voća potpuno je jednostavno. Ispod drobilice za voće staviti dovoljno veliku posudu zapremnine minimalno 50 l. Zatim u spremnik ubacite željeno voće koje se ručnim okretanjem ručice usitnjava na valjcima unutar spremnika do željene gustoće. . Prednost ručne drobilice voća je u tome što je možete lako preurediti i koristiti apsolutno svugdje bez potrebe za pristupom električnoj energiji.

Dimenzije paketa 100x50x50 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.