Drvena ograda za kuniće - bijele boje

Model: vybeh_402
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 3

115,31€ 92,25€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 115,31€

Na zalihama

Što može biti ljepše nego vidjeti vlastite zečeve kako veselo skakuću po vrtu? Praktična ograda to omogućuje. Kavez se brzo postavlja na mjesto kako bi se omogućilo slobodno kretanje zečeva, zamoraca ili zečeva.

Drvena ograda je stabilna i vrhunske kvalitete. Proizvodimo ga u 2 boje - u crvenkastom tonu drveta i u bijeloj. Boje su ekološki prihvatljive i potpuno bezopasne za životinje. Žica je veličine oka 1,2 x 1,2 cm i debljine 1,1 mm. Stoga nudi optimalnu zaštitu tako da vaš kunić ne može pobjeći.
AGROFORTEL nastambe za kuniće jake su i izdržljive i po potrebi se mogu lako pomicati. Novo mjesto na Kako biste uvijek imali svježu travu i ne opterećivali travnjak previše.
Ispust se može otvoriti s obje gornje poprečne strane pomoću preklopa. Prostor je lako dostupan, životinje se lako uklanjaju, a hrana, voda i grickalice mogu se dodati brzo i praktično. Ograda je duga 181 cm, široka 100 cm i visoka 48 cm. Svako polje je dimenzija 45 x 100 cm.

Uzgoj kunića ili zamoraca hobi je za cijelu obitelj. Čak i djeca uče od životinja preuzimanju odgovornosti i brizi za živo biće. Nauče biti nježni, pažljivi i pažljivi te imaju male prijatelje kojima mogu sve reći. Glađenje mekog krzna ima prekrasan umirujući učinak kada je ostatak svijeta opet pod stresom. Zauzvrat ponudite svojim kunićima najbolju hranu, puno kretanja i svježeg zraka te kvalitetne AGROFORTEL kućice i ograde za kuniće.

Ukupne dimenzije: 100 x 181 x 48 cm
Vrata: 45 x 100 cm
Veličina oka mrežice: 1,2 x 1,2 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.