Drveni maksi kokošinjac PALERMO DELUXE, 3100x1500x1500 mm

Model: Kurnik_Palermo_deluxe
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 14

562,50€ 450,00€ 360,00€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 450,00€

Trenutno nemamo na skladištu

Besplatna poštarina

Ovaj praktični kokošinjac ima dva međusobno povezana prostora. Ovaj model kombinira zaštićeni kokošinjac za spavanje i odmor s ispustom na otvorenom. Prednost PALERMO DELUXE kokošinjca u odnosu na PALERMO verziju je što ovaj kokošinjac ima asfaltni krov, koji kokošinjac još više štiti od vode i vlage.
Ukupna veličina kokošinjca je velikodušnih 310 x 150 x 150 cm. S obzirom na to da je kokošinjac djelomično dvokatan, do kojeg se dolazi stepenicama, velika površina ograde je u potpunosti očuvana.

Kokošinjac ima dva velika gnijezda sa strane, svaki s poklopcem na šarkama. Oba se mogu otvoriti za lak pristup unutrašnjosti ako je potrebno. To vam omogućuje da provjerite gnijezdeće piliće ili uklonite jaja. Ispod kokošinjca nalazi se ladica za izmet koja se može izvući. To omogućuje jednostavno čišćenje kokošinjca.
Kokošinjac je izrađen od drveta i obojen je u sivu boju. Boja ne samo da pruža moderan izgled, već i štiti drvo od atmosferilija. Vanjska ograda je po cijelom obodu opremljena pocinčanom čeličnom žicom. Otporan je na vremenske uvjete i otporan je na kljunove kokoši i svih grabežljivaca.

Instalacija je vrlo jednostavna prema slikovnim uputama i stvarno je svatko može napraviti.

Kapacitet kokošinjca: do 8 kokoši - ovisno o veličini
Materijal: konstrukcija - drvo smreke, krovište - asfaltne trake
dvije kućice za gniježđenje, dvije grede
Ladica za pražnjenje fekalija
Dimenzije:   3100x1500x1500 mm
Jednostavna montaža , pakiranje u tri paketa
Težina: 39 kg

Preporuka:
Površina proizvoda je obrađena osnovnim zaštitnim premazom. Za dulji vijek trajanja, kao i kod svakog drva, potrebno je obnoviti zaštitni premaz. Zatim postavite kokošinjac na idealan način tako da bude zaštićen od kiše, snijega, jake sunčeve svjetlosti i vjetra.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje


Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.