SOKOLOV drveni kunićnjak 1060x865x1600 mm

Model: Kralikarna_Sokolov
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 8

253,13€ 202,50€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 253,13€

Trenutno nemamo na skladištu

Besplatna poštarina

Kunićnjak Sokolov je moderan i velik kunićnjak koji će svakom uzgajivaču pružiti puno zadovoljstva. Novi dom vašeg ljubimca prostire se na 3 kata. Veličanstvena, stabilna i izvrsnog izgleda, kućica za kuniće skladno se slaže s toplim tonovima drva u svakom okruženju. Na dnu je vanjski prostor za izbacivanje, tako da vaši kunići uvijek imaju dovoljno svježe trave. Kunići pristupaju prvom katu preko rampe koja je zatvorena sa stražnje i bočne strane i nudi pogled na zelenilo ispred. Još jedna rampa vodi do samog vrha, gdje je jedna polovica otvorena, a druga polovica nudi udoban zaklon.

Sve etaže imaju dvostruka vrata koja se mogu i zasebno zatvarati. Kunić je izrađen od punog drveta koje je otporno na vremenske uvjete. Bočni elementi i vrata sa žičanom mrežom osiguravaju obilje svježeg zraka. Krov je prekriven bitumenskim filmovima otpornim na vremenske uvjete, a zahvaljujući prepustu krova štiti i od vlage odozgo.
Ispod srednjeg i gornjeg sloja pronaći ćete praktičnu ladicu za gnojivo. Možete ga jednostavno izvući i opet posuti slamom. Ova kućica za kuniće će vama i vašoj djeci donijeti puno radosti i ponuditi vašim kunićima, zečevima ili zamorcima dom koji odgovara vrsti. Puno svježeg zraka, dobra hrana i svježa trava savršen su temelj za dug i sretan život kunića.

Ukupne dimenzije sa 6 cm krovnog prepusta do vrha krova su: 106 x 86,5 x 160 cm (Š x D x V).

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.