Čerupač peradi za bušilicu AGROFORTEL 0300a

Model: 0300a
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradni bodovi: 1

74,33€ 46,44€ 37,15€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 46,44€

Na zalihama ćemo imati: 25.06.

Čerupač peradi za bušilicu AGROFORTEL 0300a

Čerupač pogodan za manju perad. Cilindar za čerupanje od nehrđajućeg čelika opremljen je s 15 prstiju za čerupanje s duljinom prsta od 41 mm . Kapacitet čupanja je 40-60 komada peradi na sat ovisno o vrsti peradi.

Postavljanje čerupača peradi na bušilicu

Za pravilnu uporabu proizvoda potrebno ga je pričvrstiti na uređaj (preporuča se bušilica - nije uključena u paket) koji će se okretati s proizvodom . Uređaj koji će se koristiti za rotaciju preporuča se pričvrstiti na radnu površinu (npr. na stol pomoću stezaljki) ili preporučamo nabavku poklopca AGROFORTEL 0300c i stalka AGROFORTEL 0300d (nisu uključeni u paket) pogledajte sliku ispod.

Priprema prije čerupanja

Prije čerupanja perad je potrebno pravilno napariti, pogledajte tablicu za orijentaciju u nastavku. Nemojte prekoračiti temperaturu i vrijeme partenja peradi. Dulje vrijeme parenja može uzrokovati kuhanje nekih dijelova mesa i kože, što može uzrokovati probleme prilikom čerupanja. Navedena vremena su indikativna, a perad dostavljamo ručno kako bismo provjerili lakoću čerupanja perja.


Vrsta peradi

Temperatura

°C

Vrijeme parenja

Sek

Prepelica60 - 6525 - 35
Golub60 - 65
25 - 35
Drozd60 - 65
25 - 35


Kako pravilno čerupati

Manju perad (npr. prepelice, golubove, drozdove) preporuča se držati za noge i spuštati ili kotrljati uz rotirajući cilindar uvijek s dijelom koji želite očerupati. Za više inspiracije pogledajte video ispod.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.