Brinsea valionica OvaEasy 580 Advance Series II + OvaEasy Advance Breeding

Model: 580AdvanceHatcher
Ocjena: Brinsea
Nagradni bodovi: 91

3.037,50€ 2.430,00€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 3.037,50€

2 tjedna od narudžbe

Besplatna poštarina

Profesionalno valionica za vrlo zahtjevne uzgajivače. OvaEasy 580 Advance ima sve glavne značajke potrebne za uspješno valjenje uz praktičnost automatske rotacije, digitalnu kontrolu i mogućnost valenja jaja svih veličina.
OvaEasy konstrukcija klijališta - izdržljiva i energetski učinkovita
Ova-Easy modeli imaju čelično kućište koje je otporno na koroziju zahvaljujući laminiranim polistirenskim stranama koje pružaju dobru toplinsku izolaciju i glatke površine koje se lako čiste. Prozirna vrata s dvostrukim staklom osiguravaju toplinsku izolaciju i udobnost pune vidljivosti jaja i izleženih pilića.
Četiri ventilatora koji puše zrak u struji oko komore za jaja pružaju mnogo bolju raspodjelu temperature od jednog velikog ventilatora. Ovaj pristup, u kombinaciji s visokom razinom izolacije, znači da je temperatura iznimno ravnomjerno raspoređena po cijelom klijalištu, osiguravajući nevjerojatne rezultate valjenja.
Jaja se pohranjuju u odvojivim kotletima za jaja i korisnik može konfigurirati svoj inkubator prema svojim potrebama odabirom dostupnih pilića. Univerzalni lješnjaci su podesivi za veličinu jaja od prepelice do guske i dio su standardne opreme.
Rukovanje jajima - jaja se izlegu u ladicama na šest katova. Dostupni su retencijski poklopci za sigurno držanje izleženih pilića.
Praktična upravljačka ploča omogućuje korisniku jednostavno podešavanje temperature, vlažnosti (samo EX verzija), ventilacije i rotacije. Razine temperature i vlažnosti prikazane su na kalibriranom digitalnom zaslonu na prednjoj strani ploče.
Potpuno automatska rotacija može se isključiti s upravljačke ploče tijekom pristupa jajima ili čišćenja inkubatora.
Brinsea je ugradio sposobnost hlađenja u sve svoje Advance inkubatore jaja kako bi pokazao povećane rezultate valjenja. Ova značajka isključuje grijač inkubatora i alarm niske temperature za odabrano vrijeme, ali ventilator ostaje raditi. Na kraju vremena hlađenja, inkubator se vraća na normalnu temperaturu i automatski se aktivira alarm.

KLJUČNE BLAGDANSKE KARAKTERISTIKE:

 • Proizvedeno u EUROPI - UK (vrhunska kvaliteta)
 • Vrata s dvostrukom izolacijom i pleksiglasom
 • Automatska rotacija jaja
 • Automatska ventilacija
 • Automatsko podešavanje hlađenja jaja
 • Alarm za klijalište i sobnu temperaturu
 • 4 obožavatelja
 • Vlažnost zraka nije podešena, određuje se dodavanjem vode u spremnik. Mrijestilište je opremljeno higrometrom. Vlažnost je prikazana u % na zaslonu.
 • Digitalni termometar
 • 3 godine jamstva (nakon registracije na web stranici Brinsea)

KOMBINIRANI UREĐAJI S OVAEasy Advance BREDING:

OvaEasy Series II dizajnirana je da nadopunjuje OvaEasy 580 Series II i pruža visokokvalitetan višestupanjski sustav inkubacije visokog kapaciteta. Međutim, OvaEasy Series II također može raditi s drugim inkubatorima kao pomoćnom opremom, uključujući manje OvaEasy modele.
Svi novi modeli serije II imaju dokazani digitalni kontrolni sustav Brinsea Advance , koji je precizan i jednostavan za korištenje. Temperatura inkubacije (u °C ili °F) i vlažnost se kontinuirano prikazuju zajedno s temperaturnim alarmom i statusom rotacije jaja. Osim toga, modeli serije II uključuju alarme za sobnu temperaturu koji upozoravaju kada temperatura okoline prijeđe optimalni raspon. Mogućnost kupnje Ex verzije s automatskom kontrolom vlažnosti!
Nekoliko ventilatora koji puše zrak laminarnim strujanjem oko komore za jaje osiguravaju puno bolju raspodjelu temperature od jednog velikog ventilatora. Ovaj pristup, u kombinaciji s visokom razinom izolacije, znači da je temperatura iznimno ravnomjerno raspoređena po komori za jaja, što osigurava vrlo dobar završetak.

Embriji koji se razvijaju trebaju drugačije uvjete od jaja na početku inkubacije, što može biti problem ako se pomiješaju s jajima u ranijim fazama inkubacije.
Posebni zahtjevi za jaja u zadnjih 48 sati inkubacije su:

 • Rotacija jaja mora biti isključena - mehanizmi mogu ozlijediti piliće.
 • Potrebna je viša razina vlažnosti nego u ranijim fazama inkubacije. Visoka vlažnost smanjuje mogućnost sušenja i skrućivanja membrana prilikom izleganja pilića
 • Druga značajna prednost kombiniranog valionika s leglom je da poremećaj povezan s valjenjem ne prlja niti zarazi druga jaja.

Maksimalni kapacitet jaja (približno):
Prepelice - 2976 kom
Fazan - 708 kom
Kokoši - 576 kom
Patka - 390 kom
Guska - 180 kom

Tehnički parametri OvaEasy 580 Advance Series II:
Težina proizvoda (kg): 43
Dimenzije proizvoda uključujući kabel za napajanje (mm): 1130 x 420 x 800
Tipična potrošnja energije (W): 100 W
Maksimalna potrošnja energije (W): 200 W

Tehnički parametri uzgajivačnice OvaEasy Advance:
Težina proizvoda (kg): 24
Dimenzije proizvoda uključujući kabel za napajanje (mm): 470 x 420 x 800
Tipična potrošnja energije (W): 100 W
Maksimalna potrošnja energije (W): 200 W


Proizvod se ne može prodavati i slati na teritoriju Češke Republike. Ako ste zainteresirani za slanje u inozemstvo, koristite naše lokalne e-trgovine u Mađarskoj , Slovačkoj ili Rumunjskoj .

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.