Valjalište Brinsea Maxi 24 Advance Ex

Model: AC271B
Ocjena: Brinsea
Nagradni bodovi: 8

278,46€ 222,77€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 278,46€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Maxi 24 Ex iz Brinsea je vrlo popularan model koji nudi veliku mogućnost valjenja i udobnost pri radu. Maxi 24 EX idealan je za one koji tek počinju s valjenjem jaja jer pruža pogodnost automatskog okretanja s kombinacijom alarma i odbrojavanjem do dana valenja. Zahvaljujući izvrsnoj vidljivosti jaja za valenje i vanjskom dovodu vode te najnovijim tehničkim inovacijama tvrtke Brinsea, valionica nudi vrlo visoku stopu uspješnosti valenja. Vlažnost u valionici je prilagođena. Ugrađena pumpa automatski održava vlažnost na zadanoj vrijednosti.

Inkubator Maxi 24 Advance prima 24 kokošja jaja zahvaljujući novom inovativnom sustavu kvadranta posuda za jaja Brinsea. Ti se kvadranti jednostavno zamjenjuju kako bi se omogućilo inkubiranje jaja iste veličine ili jaja različitih veličina zajedno koristeći različite kvadrante specifične za vrstu. Standardno dolazi s kvadrantima za kokoši i patke.

Maxi 24 Advance automatski rotira jaja i omogućuje digitalnu kontrolu temperature, uključujući alarme za nestanak struje, fluktuacije temperature inkubacije, opcije povremenog hlađenja i Brinsea novi patentirani alarm sobne temperature.

Zaštićeno Biomaster antimikrobnim dodatkom : dokazano smanjuje rast bakterija do 99,99% i 100% sigurno za jaja, kokoši i ljude. Štiti inkubator od rasta mikroba smanjujući rizik od unakrsne kontaminacije i pružajući higijenskiju okolinu za vaša jaja.

KLJUČNE ZNAČAJKE :

 • Proizvedeno u EUROPI - UK (vrhunska kvaliteta)
 • Poklopac visoke vidljivosti
 • Automatska rotacija jaja - mogućnost podešavanja kuta i vremena
 • Automatska kontrola vlažnosti - Vlažnost u valionici se podešava. Ugrađena pumpa automatski održava vlažnost na zadanoj vrijednosti.
 • Automatska ventilacija
 • Ležaljka za jaja sastoji se od 4 kvadranta koji su međusobno zamjenjivi - možete izleći 12 kokošjih jaja i 20 prepeličjih jaja u isto vrijeme
 • Alarm za temperaturu u valionici i u prostoriji
 • Vanjski dovod vode
 • Strujanje zraka podržano ventilatorom unutar valionice
 • Digitalni termometar
 • Zaštićen antimikrobnim dodatkom Biomaster u tijelu valionice
 • 3 godine jamstva (nakon registracije na web stranici Brinsea)

Maksimalni kapacitet jaja (približno):

Prepelice - 40 kom
Fazan - 24 kom
Kokoši - 24 kom
Patka - 12 kom
Guska - 8 kom

Težina proizvoda (g): 1704
Dimenzije proizvoda uključujući kabel za napajanje (mm): 354 x 354 x 165
Tipična potrošnja energije (W): 24 W
Maksimalna potrošnja energije (W): 40 W


Proizvod se ne može prodavati i slati unutar područja Republike Češke. Ako ste zainteresirani za dostavu u inozemstvo, koristite naše lokalne e-trgovine u Mađarskoj , Slovačkoj ili Rumunjskoj .

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.