BIO koncentrat silicijevog praha za suzbijanje parazita ACARITEC CONCENTRATE 1kg

Model: 829112
Ocjena: MIKROP ČEBÍN a.s.
Nagradni bodovi: 1

21,94€ 18,55€ 14,84€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 18,55€

Trenutno nemamo na skladištu

BIO koncentrat silicijevog praha za suzbijanje parazita ACARITEC CONCENTRATE 1kg

Vrlo učinkovit BIO pripravak za uništavanje bumbara u kokoši , grinja u perju peradi - krpelja, buha, svih i ostalih gmižućih insekata - mravi, pješčane mušice i dr., 1000g koncentrata = mogućnost primjene premazivanjem, prskanjem ili posipanjem na površini , s trenutačnim učinkom (unutar 360 minuta), dugotrajnim učinkom i nakon kiše, pogodno i za organske farme, aktivna tvar silicijev dioksid amorfni - dijatomejska zemlja


Ciljani organizmi

Za ubijanje grinja - posebno kokošjih bumbara, takozvanih kokošjih grinja (Dermanyssus gallinae), kao i drugih parazita u perju, krpelja, buha, ušiju i gmižućih insekata - npr. stjenica i drugi.


Područja primjene

Proizvod se koristi npr . u kokošinjcima, golubinjacima, farmama (u vrtu iu domu) , peradarnicima, ali se može koristiti iu štalama (za konje, goveda, svinje) . Prikladno za površine na svim mjestima gdje se pojavljuju paraziti, kao što su podovi uključujući sve praznine, zidovi i stropovi, kavezi, klupe, izvana, ali i npr. jame za gnoj. Pripravak nije namijenjen za primjenu na životinjama, stočnoj hrani, uključujući hranilice i pojilice. Preporučamo kombinirati proizvod s proizvodom prikladnim za životinje.


Priprema

Preparat se isporučuje u pakiranju od 1000 grama u obliku praškastog koncentrata koji je spreman za trenutnu upotrebu u obliku disperzije - suha primjena ili je moguće razrijediti pripravak i nanijeti otopinu u obliku premaza. ili prskanje. Ovisno o vašim potrebama, odaberite obrazac koji ćete spremiti i, ako je primjenjivo, količinu proizvoda koja će vam trebati.

Potrošnja u obliku disperzije - cca 30-50g po 1m2
Potrošnja u obliku barijere - cca 5-10g na 1m (2 mm visine i 0,5-2 cm širine)
Potrošnja prskanjem, premazivanjem - cca 50-100ml otopine po 1m2

Primjer otopine za sprej : za tretiranje 50-100m2 potrebno je pomiješati 1000g SCHOPF EKTOSOL FOSSIL PUDER KONCENTRATA s 5 litara vode.


Primjena

Proizvod se također može koristiti u naseljenim stajama, samo prekrijte sve površine koje se ne smiju tretirati. Zatim nanesite proizvod metodom koja vama odgovara. Nakon 5 do 8 dana preporuča se ponoviti cijeli postupak.

U obliku disperzije i barijere: Koncentrat u prahu nanosi se npr . ručno u zaštitnim rukavicama ili uz pomoć lopatice.

Prskanjem: Izmiješana otopina nanosi se, na primjer , pomoću visokotlačne prskalice ili leđne prskalice .

U obliku premaza: Izmiješana otopina nanosi se npr. ravnim kistom .


Učinkovitost

Preparat za uništavanje grinja i gmižućih insekata djeluje gotovo trenutačno nakon primjene (unutar 360 minuta). Sredstvo djeluje kontaktno i narušava zaštitni površinski sloj tijela kukca koji nakon toga ugiba uslijed dehidracije. Proizvod radi pouzdano čak i pri visokoj vlažnosti zraka. Na primjer, kada se koristi na otvorenom nakon kiše, proizvod se otapa, međutim, nakon ponovnog sušenja ponovno se stvaraju mali kristali proizvoda. Proizvod tako ponovno djeluje na isti način, tj. ne gubi učinak nakon kiše. Po potrebi se pripremljena otopina može ukloniti vodom i deterdžentom .


Preporuka prodavača

PAŽNJA! Preparat nije namijenjen za primjenu na životinjama, stočnoj hrani, uključujući hranilice i pojilice! Preporučamo kombinirati proizvod s proizvodom prikladnim za životinje. 

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.