Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca KERBL AUTOMATIC CHICKEN DOOR

Model: BR-0403
Ocjena: Albert Kerbl GmbH
Nagradni bodovi: 4

146,99€ 117,59€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 146,99€

Na zalihama

Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca KERBL

Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca sa senzorom svjetla i timerom . Ovo je jedinica za automatsku kontrolu kretanja vrata do 2,5 kg (vrata nisu uključena u paket).   Integriran LCD zaslon olakšava postavljanje i promjenu vremena kada je potrebno.

Kako funkcionira automatsko otvaranje kokošinjca

Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca je elektronički uređaj koji pomoću motora redovno otvara vrata kokošinjca ujutro i sigurno ih ponovno zatvara navečer . Zahvaljujući ovom automatiziranom sustavu, više nećete morati ustajati rano ujutro i ići otvoriti kokošinjac po bilo kojem vremenu. Pritom se ne morate brinuti da će vašu kokoš noću napasti lisica ili neki drugi grabežljivac ako zaboravite zatvoriti vrata kokošinjca. Automatsko otvaranje kokošinjca stoga će vam pružiti udobnost, mir i zaštitu kokoši.

Automatsko otvaranje i zatvaranje KERBL kokošinjca nudi nekoliko praktičnih funkcija:

  • Programabilni tajmer - možete postaviti točno u koje vrijeme se vrata kokošinjca trebaju otvoriti, a u koje vrijeme zatvoriti. Možete podesiti različito vrijeme otvaranja i zatvaranja vrata radnim danom, a drugo vikendom.  
  • Senzor svjetla - vrata kokošinjca će se otvarati i zatvarati ovisno o dnevnom svjetlu. Senzor svjetla reagira na svjetlo sa zakašnjenjem kako bi spriječio neželjeno otvaranje u slučaju bljeska svjetla, npr. svjetiljke ili svjetla automobila.
  • Funkcija ručnog upravljanja - možete otvoriti ili zatvoriti vrata u bilo kojem trenutku pritiskom na gumb


Tehnički dizajn

Uređaj je opremljen motorom koji može podići vrata teška minimalno 0,5 kg, a maksimalno 2,5 kg. Vrata nisu dio paketa ! Maksimalna visina dizanja je 60 cm. Dimenzije jedinice su: 12x12,5x8 cm

Način napajanja  

Uređaj se napaja pomoću 4xAA baterije ili direktno iz mreže preko 6V adaptera. Baterije i adapter su uključeni u paket. Trajanje baterije određeno je kvalitetom baterije. Nemojte koristiti 9V baterije, mogu oštetiti uređaj!

Kerbl napajanje

Montaža

Automatsko otvaranje kokošinjca dizajnirano je tako da njegovu montažu i podešavanje učini što jednostavnijim . Točne upute za instalaciju i postavke nalaze se u paketu.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.