Automatska digitalna valionica YZ42S sa LED držačima. Za 42 jaja.

Model: YZ32S
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradni bodovi: 339

11.309,93 kn 9.047,94 kn bez PDV

Na zalihama ćemo imati: 05.04.

Besplatna poštarina

Predstavljamo pametnu valionicu YZ42S. To je potpuno automatizirana valionica i inkubator. Jaja se u valionici okreću svaka dva sata. Pomoću gumba možete jednostavno namjestiti temperaturu koju će valionica održavati za vas. Na displeju se može pratiti temperatura u valionici, vlaga u valionici i broj dana od uključenja valionice. Valionica se odlikuje ultra tihim radom.

Držači za jaja su zaista jedinstveni. Svaki od držača jaja sadrži LED diodu , zahvaljujući kojoj možete osvijetliti sva jaja odjednom , a da ih ne morate vaditi iz valionice. Zadnja tri dana uklonite držače za jaja iz valionice i stavite jaja na podlogu. Valionica tada služi i kao dodatna valionica.
Sustav valionice vam također omogućuje postavljanje različitih tolerancija termometra (kalibracija). Valjalište ima pametni zvučni alarm koji vas upozorava kada vlažnost padne ispod postavljene granice ili kada je temperatura niska ili visoka. Kapacitet valionice je 42 jaja.

Valionicu možete vratiti u roku od 14 dana od primitka, a mi jamčimo puni povrat novca u slučaju nezadovoljstva.

Valionica ima digitalni prikaz u °C za razliku od ostalih valionica. Moguće je podesiti temperaturu od 20°C do 40°C u koracima od 0,1°C pritiskom na tipke (+) i (-).
Prozirni pleksiglas omogućuje potpunu kontrolu.
3 dana prije završetka valjenja plastični držači se mogu ukloniti i jaja staviti na plastičnu podlogu za daljnje valjenje. Tako da valionica odlično funkcionira i kao inkubator.  
Voda se u valionicu ulijeva izvana - to neće narušiti mikroklimu u valionici. Uz valionicu isporučujemo praktičnu bocu za vodu.
Dajemo puno jamstvo od 24 mjeseca na valionicu. Pružamo kompletan jamstveni i postjamstveni servis. Valionica posjeduje sve CE i RoHS certifikate. Korisnički priručnik uključen je u paket. Vodič sadrži savjete i trikove.
Također nudimo BESPLATNE telefonske konzultacije za naše kupce (+385 1 6700517).

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

Automatska digitalna valionica YZ56. Za 56 jaja.

Automatska digitalna valionica YZ56. Za 56 jaja.

11.672,50 kn 9.643,38 kn

Trenutno nemamo na skladištu

Stavi u košaricu

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.