Automatska digitalna valionica YZ-96. Za 96 jaja.

Model: YZ-96
Ocjena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradni bodovi: 5

158,06€ 126,45€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 158,06€

Na zalihama

Predstavljamo vam pametnu valionicu za 96 velikih jaja (20-40 mm). To je potpuno automatizirana valionica i inkubator. Jaja se u valionici okreću svaka dva sata. Pomoću gumba možete jednostavno namjestiti temperaturu koju će valionica održavati za vas. Na displeju se može pratiti temperatura u valionici, vlaga u valionici i broj dana od uključenja valionice . Kapacitet valionice je 96 velikih jaja. Ako želite izleći guščja ili pačja jaja, možete ih i izleći, ali u većini slučajeva morate ih dodavati jedno po jedno.

Valionica možete vratiti u roku od 14 dana od primitka, a mi jamčimo puni povrat novca u slučaju nezadovoljstva.

Valionica ima digitalni prikaz u °C za razliku od ostalih valionica . Moguće je podesiti temperaturu od 20°C do 40°C u koracima od 0,1°C pritiskom na tipke (+) i (-).

Jaja se automatski okreću svaka dva sata.
3 dana prije završetka valjenja plastični držači se mogu ukloniti i jaja staviti na plastičnu podlogu za daljnje valjenje. Tako da valionica odlično funkcionira i kao inkubator.

Dajemo puno jamstvo od 24 mjeseca na valionicu. Pružamo kompletan jamstveni i postjamstveni servis. Valionica posjeduje sve CE i RoHS certifikate. Korisnički priručnik uključen je u paket. Priručnik također sadrži savjete i trikove.

Također nudimo BESPLATNE telefonske konzultacije za naše kupce (+385 1 6700517).

Izvedba 100 W
Napon 220 V
Frekvencija 50/60 Hz
Kapacitet 96 jaja
Dimenzije 71x40x30,6 cm

Uz valionicu dolazi priručnik za montažu i puštanje u pogon. Radi sigurnog transporta, neki dijelovi su odvojeni jedan od drugog - montaža ne traje ni 5 minuta.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje


Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.