AMIVIT perad 1 lit

Model: amivit_drubez_1L

12,81€ 11,34€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 12,81€

Na zalihama

Vrlo učinkovit dodatak aminokiselinama i vitaminima
AMIVIT sadrži specifičan kompleks vitamina, aminokiselina i drugih tvari uzimajući u obzir individualne potrebe kategorije životinja za koje je namijenjen. Sve aktivne tvari su u obliku koji osigurava maksimalnu učinkovitost svake od njih tako da je razina pojedinih aminokiselina i vitamina u tijelu uravnotežena. Optimalna razina aminokiselina i vitamina u tijelu je, između ostalog, nužan preduvjet za visoku razinu obrane i otpornosti organizma, primjerice, protiv zaraznih i virusnih bolesti. Kod domaćih životinja također se uklanjaju negativne posljedice smanjenja produktivnosti zbog smanjene razine vitamina u tijelu.

AMIVIT se posebno koristi u situacijama kao što su stres, zdravstveni problemi i njihova prevencija, rizik od infekcije, nedostatak vitamina ili aminokiselina zimi, nepravilna prehrana i sl. Preparat potpomaže brzu regeneraciju organizma nakon bolesti, preporuča se i kod davati tijekom trudnoće i mladima tijekom rasta.

Visoku učinkovitost AMIVITA duguje posebnoj proizvodnoj tehnologiji, gdje se djelatne tvari obdukcijom štite od razgradnje u želucu i probavnom traktu. Ovaj zaštitni omotač postupno se razgrađuje sve dok se aktivna tvar potpuno ne oslobodi u tijelu u svojoj maksimalnoj učinkovitosti.

Značajna prednost ove tehnologije je činjenica da se u otopini stvara posebna nosiva i izolacijska spužvasta mikrostruktura koja sprječava lijepljenje vitamina na stijenke razvoda dovodne vode i pojilišta. Time se eliminira prijetnja razmnožavanja nepoželjnih organizama na tim ostacima i njihova naknadna distribucija kroz distribuciju opskrbne vode svim životinjama, kao što je često slučaj kada se koristi standardni oblik vitamina u tekućem ulju.

Sastojci:

  • vitamini
  • aminokiseline
  • prirodne tvari
  • tretirana voda za piće

Upute za hranjenje:

Daje se u količini od 10 ml na 1 litru napojne vode tijekom cijele godine.

Pripravak se može kombinirati i istovremeno davati s bilo kojim proizvodom marke BENEFEED® za određenu kategoriju životinja. Popis ovih proizvoda može se pronaći niže na ovoj stranici, međutim navedeno je samo jedno pakiranje svakog proizvoda. Dodatna pakiranja mogu se pronaći u odgovarajućoj kategoriji proizvoda.

Skladištenje:

Čuvati na suhom i tamnom mjestu u originalnom zatvorenom pakiranju. Nakon otvaranja trošiti postupno, proizvod ne čuvati duže vrijeme. Mikroskopske krute čestice i lagani sediment posljedica su sadržaja prirodnih tvari i nisu nedostatak proizvoda.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.