Agita 10 WG protiv muha, 400 g

Model: SE-1302b
Nagradni bodovi: 1

49,40€ 39,52€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 49,40€

Na zalihama


Agita protiv muha je insekticidni pripravak za uništavanje odraslih muha, djelatna tvar tiametoksam, atraktant muskamon. Vrlo je pogodan za izmjenu s drugim pripravcima, čime se otklanja problem moguće rezistencije.

Nanošenje premazivanjem: 250 g pripravka pomiješati sa 200 ml mlake vode. Dobivena pasta se kistom nanosi na mjesta gdje se često nalaze mušice. Pasta se nanosi u trakama na površinu koja odgovara približno 2,5% ukupne površine. Ova količina je dovoljna za obradu cca 200-300 m 2 zidova.


Primjena prskanjem: 500 g pripravka pomiješati sa 4 litre mlake vode. Raspršuje se oko 30% površine. Količina je dovoljna za cca 200-300 m 2


Pakiranje: 400 g, limenka.


Bilješka Protiv svakog insekticida nastaje takozvana rezistencija, odnosno otpornost muha na djelotvornu kemijsku tvar. Agita je zasigurno već godinama najkorišteniji insekticid protiv muha u Europi. Još uvijek ga godinama koristi velika većina farmi bez znakova otpora. Ipak, može se dogoditi da u nekim slučajevima možete primijetiti ovu pojavu i sve što trebate učiniti je promijeniti insekticid na određeno vrijeme.


Pažnja! Agita 10 WG nije učinkovita protiv krvopije stajske muhe čička.Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.