Agility dvostruka varijabilna prepreka za zečeve i druge glodavce - zečji hop

Model: SE-51315
Nagradni bodovi: 2

51,94€ 41,55€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 51,94€

Trenutno nemamo na skladištu


Barijera za kuniće i druge glodavce . Uglavnom je namijenjeno za bavljenje sportom koji se tek razvija - rabbit hop. Međutim, također se može koristiti kao agility prepreka za zamorce i druge glodavce .u visini podesiv na 9 cm, 19 cm , 22,5 cm a 33 cm


maksimalna dubina skoka 16 cm
širina skoka 62 cm
uključuje dva drvena stalka i pet plastičnih šipki
mogu se postaviti vodoravni i okomiti skokovi

Što je zečji HOP?


Rabbit Hop je još jedan sport koji se može prakticirati sa životinjama (po modelu suradnje s konjima i psima). Zec juri, vodi ga čovjek na ormi. Osoba trči pored prepreka koje zec preskače. Zečevi se mogu natjecati u 4 discipline - ravno, parkour, skok u dalj, skok u vis.Kunići jako uživaju, a naravno i njihovi vlasnici. Od 1. travnja 2012. moguće je održati službene utrke u zečjem Hop-u.Kako naučiti zeca da skače?  • Većina kunića može se naučiti skakati, ali ako oni to ne žele, ne biste ih trebali forsirati. - Mladunci koji imaju dasku trče najbolje uče, jer ih je moguće prirodno početi učiti da preskaču dasku.

  • Kad kunić malo poraste, može početi učiti trčati "slobodno" na posebnoj zečjoj ili mačjoj uzici u obliku svojevrsne orme (dakle, ne na samoj ogrlici, već na ogrlici spojenoj na prsni remen).

  • Svaki kunić treba imati svoju ormu koju drugi kunić ne može namirisati.

  • Kunić bi se trebao osjećati opušteno na uzici, bez trzanja ili preplašenosti. Ne koristite uzicu da ga povučete prema određenom odredištu, niti koristite uzicu da ga podignete.

  • Ispred prepreke pokažite zecu da treba skočiti. Na primjer, podizanjem ruku preko prepreke nekoliko puta. Kad sam preskoči prepreku, treba ga pohvaliti.

  • Ako je kunić umoran, dajte mu odmor. Ako je potrebno, dajte mu piće ili odgodite trening za sljedeći dan.

  • Kunići se ne smiju skakati po vrućem vremenu ili, obrnuto, zimi. Ne biste trebali čak ni skakati s ženkom koja doji ili je primljena.

  • Nemojte pretjerivati s treningom, kunić mora uživati u skakanju. Nemojte preopteretiti mlade kuniće, ne smiju skakati previsoko ili prečesto.

  • Naoružajte se strpljenjem i budite mirni tijekom treninga. Za kuniće koji imaju smisla za skakanje, uspjeh će doći unutar 3 mjeseca.
Izvor: http://hobby.idnes.cz


Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.