Mirisna barijera protiv divljači i kuna DR.STÄHLER NEO-ARBIN 500ml

Model: BR-0173
Nagradni bodovi: 1

20,87€ 16,70€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 20,87€

Na zalihama

Mirisna barijera protiv divljači i kuna DR.STÄHLER NEO-ARBIN, 500ml

Sredstvo protiv divljači i kuna u tekućem obliku za nanošenje ( 20 ml/krpa) na nosač mirisa za razgraničenje i zaštitu prostora . Jednostavna i brza montaža s trenutnim učinkom . Mirisna ograda odbija crnu i krupnu divljač , ali i sitne životinje - posebno kune, djelatnom tvari Margosa-Extract.

Barijera protiv mirisa protiv divljači NEO-ARBIN, 500ml Sl.1


Ciljne životinje

Za tjeranje divljači - npr. crne divljači (divlje svinje), kao i krupne divljači (jeleni, jeleni lopatari, mufloni, srne), ali i malih životinja sličnih lasicama (uglavnom kune).


Područja primjene

Proizvod je prikladan za razgraničenje zemljišta i zaštitu imovine od divljih životinja .


Priprema

Koristite gumene ili mikro-tanke rukavice kada rukujete sredstvom protiv divljih životinja kako biste izbjegli izravan kontakt repelenta s kožom. U slučaju da tvar dođe u dodir s kožom , područje kontakta mora se pravilno oprati vodom i sapunom , a zatim isprati čistom vodom.

Pripremite i nosače mirisne tvari koje ćete napuniti repelentom. Kao nosači u kućanstvima najčešće se koriste komadi spužve veličine 5x5x5cm ili po potrebi , no moguće je koristiti i obične krpe ili kupiti nosače direktno namijenjene upijanju repelenata mirisa .

Mirisna barijera protiv divljači NEO-ARBIN, 500ml sl

Nosači mirisa postavljaju se na stupove ograde ili drvene letvice => priprema prema vašim mogućnostima.


Primjena

Nosite zaštitne rukavice prema gore navedenim preporukama. Zatim natopite spužvu ili krpu (cca 20 ml/krpi ) Neo-Arbinom i pričvrstite je na visini od 0,5 do 1 metar na stupove ograde ili drvene letvice koje zabodete u zemlju. Možete ga pričvrstiti izravno na stup ili možete koristiti aluminijske ili limene adaptere na koje se nosači pričvršćuju na šipke. Za sigurno definiranje prostora preporučujemo fiksiranje nosača mirisnih tvari na udaljenosti od 3 do maksimalno 6 metara .


Učinkovitost

Sredstvo protiv divljih životinja ima trenutačni učinak nakon nanošenja koji traje do 3 tjedna . Repelent se može koristiti tijekom cijele godine , ali preporučamo naizmjence repelentne pripravke za životinje kako se životinja ne bi navikla na danu repelentnu tvar. S obzirom na to da Neo-Arbin ima neugodan miris čak i za ljude, preporučamo da proizvod ne koristite u blizini prozora, balkona i prije nanošenja obavijestite susjede. Proizvod ne nanositi na žive biljke i izbjegavati smrzavanje .

Mirisna barijera protiv divljači NEO-ARBIN, 500ml sl.3


Korisnički priručnik za preuzimanje:
A1 logotip PDF Mirisna barijera protiv divljači i kuna DR.STÄHLER NEO-ARBIN, 500ml

Dimenzije paketa 10x8x10 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.