Kokošinjac za kokoši POLLY DUPLEX 2XL

Model: BR-0445
Nagradni bodovi: 38

1.255,12€ 1.004,10€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 1.255,12€

Na zalihama

Besplatna poštarina

Kokošinjac za kokoši POLLY DUPLEX 2XL

Kokošinjac za uzgoj 10-15 kokoši dimenzija 124x141x139 cm. Ovo je vrlo praktičan povišeni kokošinjac koji je opremljen s tri grede, dva vanjska gnijezda za nesilice i krovom na šarkama.


Dimenzije kokošinjca

Vanjske dimenzije cijelog kokošinjca, uključujući podignute noge, su 124x141x139 cm. Unutrašnjost kokošinjca je vrlo prostrana i stoga pruža udobnost za do 15 klasičnih kokoši nesilica. Unutarnje dimenzije kokošinjca su 105x92,5x89 cm.


Oprema za kokošinjac

Kokošinjac je opremljen s tri grede za noćni odmor kokoši . Kokošinjac uključuje i dva vanjska gnijezda u kojima će kokoši imati dovoljno prostora i mira za nošenje jaja. U isto vrijeme, dobivanje jaja bit će vrlo jednostavno , jer da biste ih pokupili , trebate samo podići krov gnijezda za polaganje. Zahvaljujući činjenici da je kokošinjac podignut na noge 50 cm od tla , kokošima pruža zaštitu od sunca ili kiše čak i danju. Ovaj prostor ispod kokošinjca idealan je za postavljanje pojilica i hranilica. Kokoši imaju prikladan pristup kokošinjcu tijekom dana preko ljestava. U paketu se nalaze sigurnosna vrata marke ChickenGuard na koja možete jednostavno spojiti automatsko otvaranje kokošinjca ukoliko ste zainteresirani. Automatsko otvaranje i zatvaranje kokošinjca nije uključeno u paket!

POLLY_DUPLEX_2XL


Održavanje i čišćenje kokošinjca

Kokošinjac izrađen od jedinstvenog materijala ne zahtijeva gotovo nikakvo održavanje , osim redovitog čišćenja. Međutim, možete očistiti kokošinjac u tren oka zahvaljujući vratima koja se nalaze na stražnjoj strani kokošinjca i također zahvaljujući krovu sa šarkama. Po potrebi kokošinjac se lako rastavlja te ga možete oprati, očistiti i dezinficirati bilo kojim sredstvom za čišćenje. Zbog činjenice da je materijal kokošinjca gladak i vrlo jednostavan za čišćenje, ovaj kokošinjac je vrlo otporan na napade raznih parazita , grinja, posebno bumbara, koji se često nalaze u običnim drvenim kokošinjcima.


Značajke materijala za kokošinjac

Kokošinjac je izrađen od višeslojnog HPL laminata , čija ćete jedinstvena svojstva voljeti. Kokošinjci izrađeni od iznimno izdržljivog HPL laminata ispunjavaju izvanredne zahtjeve za opterećenje i izdržljivost. Ovaj poseban materijal osigurava izvrsnu toplinsku otpornost i ljeti i zimi. Prirodno izolirani kokošinjac tako odolijeva suncu, kiši, snijegu, ledu i vjetru . Kokošinjac ne upija nikakve mirise i vlagu pa praktički ne zahtijeva nikakvo održavanje, osim redovitog čišćenja koje je vrlo jednostavno. Ovaj kokošinjac težak je oko 81 kg, tako da je vrlo izdržljiv i stabilan čak i pri vrlo jakom vjetru. No, kokošinjac se lako sastavlja i rastavlja bez ikakvih alata zahvaljujući patentiranom sustavu zaključavanja, pa ga neće biti problem premjestiti ako bude potrebno. Kokošinjac ima atraktivan dizajn i inovativan dizajn boja koji se savršeno uklapa u svaki vrt. Kokošinjac je dobro prozračen zahvaljujući prorezima koji omogućuju optimalnu cirkulaciju zraka . Sam materijal nije podložan truljenju , a zahvaljujući njegovoj izuzetnoj čvrstoći , sigurno ćete kupiti kvalitetan proizvod koji će vam pružati zadovoljstvo dugi niz godina.


Dimenzije paketa 100x120x8 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.