Generator električne ograde fencee energy DUO ED150

Model: FE-1315
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 11

371,85€ 297,48€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 371,85€

Na zalihama

Snažni kombinirani generator električne ograde Fencee Energy DUO ED150 posebno je dizajniran za ograde do 120 km duljine i uglavnom obrasle vegetacijom, gdje je potrebno osigurati maksimalnu učinkovitost i pouzdanost.
Zbog svoje snage do 15 J može osigurati dovoljan napon iu ogradama obraslim travom. Integrirani mikroprocesor kontrolira cijeli rad i jamči optimalne performanse generatora.
Napajanje je moguće pomoću adaptera iz mreže (230 V) ili iz obične baterije (12 V), koja se može koristiti i kao rezervni izvor.
Veliki grafički zaslon s upravljačkim gumbima jasno informira o važnim vrijednostima na kućištu.
Generator je namijenjen za sve životinje, ali također i za mlade životinje, npr. telad, ždrebad. Na izlazu generatora nalazi se crna stezaljka za uzemljenje, crvena stezaljka za spajanje kućišta i žuta stezaljka za spajanje kućišta s trajno smanjenom energijom. Ova žuta stezaljka služi za spajanje na nastambe u kojima će se kretati mlađe i manje životinje (ždrijebe, telad) kako bi dobile samo slabiji, otprilike polovični impuls. Također se posebno spaja na donju žicu većih ograda, gdje se očekuje bujanje vegetacije, ali je taj izlaz tehnološki tretiran protiv gubitaka, nema takvog curenja napona u zemlju kao kod normalnog spoja, a snaga generator nije smanjen. Ostale žice spojene na crveni terminal napajaju se odvojeno i punim naponom.
Dio paketa:

fencee energy DUO ED150 generator
kabel za uzemljenje 150 cm (oko-oko)
priključni kabel 100 cm (oko-srce)
baterijski kabel energije
fencee tabla upozorenja
Upute za uporabu

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.