Generator električne ograde fencee energy DUO ED120

Model: FE-1312
Ocjena: VNT electronics s.r.o.
Nagradni bodovi: 10

348,61€ 278,89€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 348,61€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Besplatna poštarina
Snažni kombinirani generator za električne ograde Energy Fence DUO ED100 posebno je dizajniran za ograde do 90 km duljine i posebno za ograde opterećene vegetacijom, gdje se mora osigurati maksimalna učinkovitost i točnost.
Zbog svoje izlazne snage do 10 J, može osigurati odgovarajući napon iu slučaju travnatih ograda. Integrirani mikroprocesor kontrolira cijeli rad i osigurava optimalan rad generatora.
Napajanje je dostupno putem napajanja (230 V) ili standardne baterije (12 V), koja se može koristiti i kao rezervni izvor napajanja.
Veliki grafički zaslon s kontrolnim gumbima jasno obavještava o važnim vrijednostima u kućištu.
Generator je namijenjen za sve životinje, ali je pogodan i za mlade životinje, kao što su telad, ždrebad. Na izlazu generatora nalazi se crna stezaljka za uzemljenje, crvena stezaljka za spajanje ograde i žuta stezaljka za spajanje stalne male ograde. Ova žuta stezaljka služi za spajanje na boksove u kojima se nalaze mlađe i manje životinje (ždrijebe, telad) kako bi dobili samo slabiji puls, otprilike upola manje snage. Također se posebno spaja na donju žicu većih kućišta, gdje se očekuje bujanje vegetacije, ali je ovaj izlaz tehnološki tretiran od gubitaka, nema gubitka napona u zemlji kao kod klasičnih kabela, a snaga generatora se ne smanjuje. . Ostale žice spojene na crveni terminal napajaju se zasebno i na maksimalnom naponu.
Paket sadrži:


generator energije za ogradu DUO ED120
kabel za uzemljenje 150 cm (okolo-okolo)
100 cm priključni kabel (oko-srce)
kabel za napajanje baterije
ploča upozorenja
Upute za korištenje

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.