DRAGON ULTRASONIC A150 auto ultrazvučni tjerač kuna, miševa i štakora

Model: BR-0543
Nagradni bodovi: 1

46,02€ 36,82€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 46,02€

Na zalihama

Strašilo za kune, miševe i štakore DRAGON ULTRASONIC A150

Ultrazvučni tjerač životinja, siguran za ljude i kućne ljubimce, pogodan za plašenje kuna i glodavaca u unutrašnjosti automobila, sa zamjenjivim zaštitnim osiguračem, pričvršćuje se pomoću traka za zatezanje, sa 3x LED diode raspona do 120°, sa automatskim promjenama frekvencije, s dometom ultrazvuka 140°, s dometom do 240 m u prostoru, s napajanjem preko 2 konektora, s kabelom duljine 100 cm, s dva metalna zvučnika 50 + 50 mm, s dimenzijama 130 x 65 x 35 mm


Koje štetnike odbija repelent?

Ovo strašilo je pogodno za tjeranje kuna, miševa, lasica, tvorova, štakora i drugih glodavaca.

DRAGON ULTRAZVUK


Područja upotrebe strašila

Jeste li sve učinili i još uvijek ste pronašli pregrizene kablove u motoru? Donosimo vam revolucionarno rješenje za vaše probleme u obliku repelenta za motorni prostor automobila DRAGON ULTRASONIC . Ne samo da je repelent izdržljiviji od konvencionalnih repelenata temeljenih na mikročipu zahvaljujući tranzistorskoj elektronici , on također ima bezvremensku kombinaciju tri stroboskopska LED-a i ultrazvuka . Najveći učinak ove jedinstvene kombinacije repelenta možete postići pravilnim postavljanjem ispod haube vašeg automobila. To će zaštititi vaš automobil i također stvoriti zaštitni štit oko vašeg automobila koji će štetnici izbjegavati.

zmaj-u-auto_05


Montaža

Pričvršćivanje tjerača kuna lakše je nego što mislite. Odaberite odgovarajuće mjesto kako bi tjerač kuna svojim signalom prekrio što veći dio motornog prostora , a zatim ga jednostavno pričvrstite s dvije trake koje ćete pronaći u paketu. Ne morate brinuti da li su vam kablovi dovoljni jer u paketu dobivate kablove dužine do 100 cm za jednostavno spajanje na akumulator automobila.

zmaj-u-auto_06


Način napajanja

Dva konektora za auto akumulator osigurat će vam dugoročno rješenje za zaštitu vašeg automobila. Napajat će ga automobilski akumulator , a zbog štedljivosti troši maksimalno 20 mA . Dva kabela duljine 100 cm osiguravaju neograničeno postavljanje ispod haube vašeg automobila. Kada je automobil parkiran dulje vrijeme , preporučujemo jednostavno isključivanje strašila prekidačem kako biste uštedjeli bateriju.

zmaj-u-auto_04


Kako radi strašilo

Sredstvo protiv kuna koje jednostavno ne možete pronaći na tržištu. Bezvremenska kombinacija do 3 LED diode , koje bljeskaju stroboskopski i promjenjiva frekvencija ultrazvuka , bit će težak zadatak ne samo za kune u motoru, već i za druge glodavce u i oko vašeg automobila. Visokoučinkovite LED diode svojim bljeskanjem bude iz sna kune, miševe, puhove i mnoge druge glodavce. Stroboskopsko svjetlo uređaja za tjeranje osmišljeno je tako da ih živcira i prisili ih da napuste motorni prostor. Osim toga, repeller krpelja stalno mijenja frekvenciju signala, tako da se štetnici ne naviknu na zvuk. Otstranjivač krpelja za auto ima dva prekidača pomoću kojih možete paliti i gasiti svjetla ili zvuk sa svjetlima.

zmaj-u-auto_03Ciljna skupina štetnika: kuny a hlodavci ( myši, potkani, rejsci )
Dimenzije: 130 x 65 x 35 mm
Efektivní rozsah: Až 240 m v prostoru
Lokacija: ve vnitřních prostorech
Napajanje: 2 konektory k autobaterii 12V
Potrošnja:: 10 mA - 20 mA
Proizvođači: 50 + 50 mm kovové reproduktory
Radna temperatura: - 30°C až + 70°C
Raspon LED svjetla: v úhlu 120°
Raspon tonova: v úhlu 140°
Učinak na čoveka: žádný
Utjecaj na domaće životinje: žádný, s výjimkou chovných myší, křečků, morčat apod.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.