Kavez za prepelice CIMUKA BYK MINI

Model: BR-0147
Nagradni bodovi: 2

69,68€ 55,74€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 69,68€

Na zalihama

CIMUKA BYK MINI kavez za prepelice

Kavez za prepelice pogodan za uzgoj 6 do 10 prepelica s patentiranom Comfortplast tehnologijom , dimenzija 34 x 62 x 46 cm. To je kavez na 1 kat s 1 odjeljkom , koji je opremljen posudom za polaganje prepeličjih jaja, hranilicom s rešetkom za sprječavanje rasipanja hrane, pojilicom s dovodom vode iz posude od 4 litre . Kavez je izrađen od plastike visoke otpornosti na izmet prepelica i bakterije - vrlo jednostavno održavanje kaveza i izmeta.


Dimenzije pojedinih odjeljaka

Dimenzije kaveza MIN

Sustav hranjenja

Kavezi su opremljeni visećim hranilicama velikog kapaciteta za opskrbu hranom do 2 dana za svaku prepelicu. Hranilice su izrađene od visokokvalitetne plastike, otporne na udarce i vrlo jednostavne za održavanje . Osim toga, hranilice su opremljene posebnom rešetkom koja sprječava prepelice da iskopaju hranu i tako je ne rasipaju . Rešetka je dizajnirana za odgovarajuće kretanje tijekom konzumiranja hrane.

Hranilice CIMUKA kaveza za prepelice


Sustav napajanja

Pojedinačni odjeljci opremljeni su automatskim nipl pojilicama , koje omogućuju higijenski način napajanja prepelica unutar kaveza bez problema . Nipl pojilica također uključuje dodatne posude za kapanje vode , koje zahvaljujući uskom razmaku između nastavka i posude sprječavaju namakanje prepelica. Voda do pojilica se dovodi iz prozirnog rezervoara za vodu pomoću sustava crijeva. Spremnik stoga nudi savršen pregled trenutnog stanja razine vode , njegov poklopac štiti vodu od kontaminacije i također osigurava da je uzgajivači mogu lako dopuniti prema potrebi.

Pojilice u kavezima za prepelice CIMUKA


Eliptična baza s posudom za odlaganje prepeličjih jaja

Posebno dizajnirana baza za prepelice pruža veću udobnost pri stajanju, hodu i parenju. Eliptični oblik povećava čvrstoću cijele konstrukcije , a ujedno smanjuje prianjanje izmeta . Fleksibilna struktura materijala sprječava nastanak problema sa stopalima. Nagib podloge osigurat će odvojeno sakupljanje jaja u posudi za nesenje . Tako ćete moći spasiti oštećena ili napuknuta jaja, nećete se morati baviti jajima prekrivenima izmetom ili tražiti zaboravljena jaja u kavezu, a sveukupno ćete uštedjeti vrijeme prilikom skupljanja jaja .

Posuda za polaganje za CIMUKA kaveze za prepelice


Tehnologija "COMFORTPLAST".

COMFORTPLAST logo

Nastala je na temelju 30 godina iskustva u proizvodnji kaveza u tvrtki CIMUKA - spoj znanstvenih istraživanja, praktičnih iskustava i zahtjeva uzgajivača peradi diljem svijeta. Od 2011. godine ova se tehnologija koristi iu CIMUKA kavezima za prepelice koji se trenutno nude u više od 50 zemalja svijeta. U usporedbi s konkurencijom, kavezi su izrađeni od 100% reciklirane, vrlo otporne plastike , koja ne hrđa niti se razgrađuje u izravnom kontaktu s izmetom prepelica . Plastični kavezi za prepelice također eliminiraju rizik od ozljeda oštrim rubovima i vrlo su jednostavni za higijensko održavanje . CIMUKA kavezi za prepelice s tehnologijom "COMFORTPLAST" pakirani su za jednostavno rukovanje i standardni transport paketa. Paket se sastoji od pojedinačnih dijelova koji se moraju sastaviti prema jednostavnim, slikovnim uputama u nastavku za ispravnu funkcionalnost proizvoda.


Video upute za sastavljanje:

Dimenzije paketa 68x33x13 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.