Jastuk za grijanje za posudu za vodu 24 cm THERMODOG 3143102 TH200

Model: SE-52418c
Nagradni bodovi: 1

39,83€ 31,86€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 39,83€

Centralno skladište (otprema 3-5 dana)

Jastuk za grijanje za posudu za vodu THERMODOG 3143102 TH200

Grijani jastučić za posudu za vodu , plastični,   ø 24 cm , protiv smrzavanja vode,   19 W / 230 V , s limitatorom temperature STB 50 ,   kabel 1,5 m , IP X4 .   Ako se voda za piće vašeg ljubimca vani neprestano smrzava, onda imamo odlično rješenje za vas. Plastična podloga ispod posude za vodu   štiti vodu od smrzavanja   a također osigurava ugodnu temperaturu hranjenja. Grijaći jastuk ima vrlo nisku potrošnju energije   i   mala potrošnja.   Za zdjelu s vodom nalazi se plastična podloga   opremljen sa STB 50 sigurnosnim limitatorom temperature   i zaštita od prskanja vode klase IP X4.   Tako da ga možete koristiti i unutra i vani   i vanjske prostore.   Jastučić je   izrađen od vrlo čvrste i izdržljive plastike.

Za koga je prikladan grijač?

Jastučić za grijanje je   pogodna za zdjelice za pse i mačke protiv smrzavanja vode za piće . Međutim, ne radi se samo o sprječavanju smrzavanja vode za piće. Sigurnost   pristup prethodno zagrijanoj vodi   za životinje u hladnim mjesecima   doprinosi dobrom zdravlju   i kondiciji životinja, osobito ima značajan utjecaj na pravilan razvoj mladunaca.


Dimenzije i materijal podloge

Grijani jastučić za posudu za vodu ima   promjer 24 cm . Je izrađena   izrađen od vrlo izdržljive plastike , koja je   grijana integriranom grijaćom folijom . (posuda nije uključena u paket).

THERMODOG TH


Napajanje jastuka za grijanje

Jastuk za grijanje   napaja se izravno iz električne mreže   na 230 V,   duljina dovodnog kabela je 1,5 m. Grijana podloga ima vrlo   mala potrošnja energije od 19 W , a zahvaljujući tome   mala potrošnja   možete ga koristiti u hladnoj sezoni   koristiti kontinuirano tijekom dana . Za zdjelu s vodom nalazi se plastična podloga   opremljen sa STB 50 sigurnosnim limitatorom temperature   i osigurava   izolacija za bolje odvođenje topline prema gore. Osim toga, otirač ima i zaštitu od prskanja IP X4 klase.

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.