Električna drobilica za žitarice sa bačvastim spremnikom MILL ETS - HP 1.5kW

Model: BR-0205
Nagradni bodovi: 579

19.290,06 kn 15.432,05 kn bez PDV

Na zalihama

Besplatna poštarina

Električna drobilica ETS - HP 1.5kW

Vrlo kvalitetan mlin za mljevenje žitarica, mahunarki i drugih usjeva, pogodan za pripremu domaćih krmnih smjesa. Električna drobilica s motorom od 1,5kW s dugim vijekom trajanja motora , s termičkom zaštitom od pregrijavanja, sa satnim učinkom od 25-200 kg/sat ovisno o korištenom situ i vrsti žita. Hammer Sjeckalica se isporučuje s ugrađenim sitom promjera 7 mm , a na poklon dobivate i tri dodatna sita veličine 1,5 – 2,5 – 5 mm + ključ za promjenu sita. Električni mlin je opremljen bačvom za skladištenje kapaciteta 50 l. ETS električna drobilica za žitarice pouzdan je proizvod koji spada u sam vrh i njime ćete se oduševiti. Naravno u paketu ide i priručnik .


Lijevak drobilice

Spremnik sjeckalice je u obliku lijevka , što automatski pomaže nesmetano kretanje izrezane sirovine prema unutra prema noževima, koji je drobe na potrebnu veličinu prema odabranom situ.

Električna sjeckalica prikladna je za usitnjavanje krastavaca, pšenice, zobi, raži, ječma, riže, prosa, graha, graška i drugih usjeva. Također se može koristiti za pripremu slada za proizvodnju piva ili za preradu bilja i voća za pripremu čaja .

ETS b

PAŽNJA ! - nije namijenjen za preradu uljarica (začepila bi se sita).


Izvedba drobilice

Učinak drobilice ovisi o odabranoj veličini sita i kreće se od 25 - 50 - 110 - 200 kg/sat - što je veća veličina, to je veća brzina drobljenja. Hammer Sjeckalica se isporučuje s ugrađenim sitom promjera 7 mm , a na poklon dobivate i tri dodatna sita veličine 1,5 – 2,5 – 5 mm + ključ za promjenu sita. Na raspolaganju ćete dakle imati ukupno 4 sita.

Sjeckalica za žito dar 2
Skladišna bačva

Čim se sirovina izdrobi prema odabranom situ do željene veličine, pada u skladišnu bačvu zapremine 50 l . Nakon završenog drobljenja, bačva se može zatvoriti poklopcem sa sigurnosnom bravom i sirovina se može čuvati u ovoj bačvi koliko god je potrebno.
Bačva za skladištenje strugača za staro željezo

Korisnički priručnik za preuzimanje:
A1 logotip PDF
Električna sjeckalica ETS - HP 1.5kW

Rozměry balení 46x46x66 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.