Električna drobilica za žitarice sa bačvastim spremnikom MILL ET - HP 0.75kW

Model: BR-0272
Nagradni bodovi: 5

168,75€ 135,00€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 168,75€

Na zalihama

Električna drobilica za žitarice ET - HP 0,75kW

Vrlo kvalitetan mlin za mljevenje žitarica, mahunarki i drugih usjeva, pogodan za pripremu domaćih krmnih smjesa. Električna drobilica s motorom od 0,75kW s dugim vijekom trajanja motora , s termičkom zaštitom od pregrijavanja, sa satnim učinkom od 15-115 kg/sat ovisno o korištenom situ i vrsti zrna. Hammer drobilica se isporučuje s ugrađenim sitom promjera 7 mm , a na poklon dobivate i tri dodatna sita veličine 1,5 – 2,5 – 5 mm + ključ za promjenu sita. Električni mlin je opremljen bačvom za skladištenje kapaciteta 20 l. Električna sjeckalica za žitarice ET je pouzdan proizvod koji spada u sam vrh te ćete biti oduševljeni njome. Naravno u paketu ide i priručnik .


Lijevak drobilice

Spremnik sjeckalice je u obliku lijevka , što automatski pomaže nesmetano kretanje izrezane sirovine prema unutra prema noževima, koji je usitnjavaju na potrebnu veličinu prema odabranom situ.

Električna sjeckalica prikladna je za usitnjavanje krastavaca, pšenice, zobi, raži, ječma, riže, prosa, graha, graška i drugih usjeva. Također se može koristiti za pripremu slada za proizvodnju piva ili za preradu bilja i voća za pripremu čaja .

ET b

PAŽNJA ! - nije namijenjen za preradu uljarica (začepila bi se sita).


Učinak drobilice

Učinak sjeckalice ovisi o odabranoj krupnoći sita i kreće se od 15 - 35 - 80 - 115 kg/sat - što je veće sito, to je veća brzina drobljenja. Hammer Sjeckalica se isporučuje s ugrađenim sitom promjera 7 mm , a na poklon dobivate i tri dodatna sita veličine 1,5 – 2,5 – 5 mm + ključ za promjenu sita. Na raspolaganju ćete dakle imati ukupno 4 sita.


Skladišna bačva

Čim se sirovina izdrobi prema odabranom situ do željene veličine, pada u bačvu za skladištenje, zapremine 20 l . Nakon završenog postupka, bačva se može zatvoriti poklopcem sa sigurnosnom bravom i sirovina se može čuvati u ovoj bačvi koliko god je potrebno.
Skladišna bačva za otpad ETRozměry balení 40x40x48 cm

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.