Ograda za pse i druge životinje - veličina M - 4 segmenta, visina 70,5 cm

Model: Psi_Ohrada_483
Ocjena: AGROFORTEL
Nagradni bodovi: 4

129,38€ 103,50€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 129,38€

Trenutno nemamo na skladištu

Savršeno rješenje za svakog psa. Među 4 različita modela možete odabrati savršenu veličinu za vašeg psa i vaš dom ili vrt. AGROFORTEL pasji ispust je uvijek dobro dođe.

Ovaj model dolazi s 4 elementa ograde koji se mogu međusobno i brzo spojiti. Naravno, možete proširiti područje kako želite ako kupite odgovarajući model više puta. Svaki model za ispust psa uključuje element ograde s vratima za lak pristup. Dvostruko zaključavanje sprječava bijeg i najpametnijeg četveronožnog prijatelja.
Elementi se međusobno jednostavno spajaju umetanjem šipki odozgo kroz spojeve. U vanjskom prostoru, ovi se stupovi također mogu zaboditi u tlo, a kućište usidriti u tlo. Ograda za štence i pse je vrlo robusna i izrađena od obojenog metala. Kućište se također može divno postaviti vani.
Ograde su pogodne za štence. Budući da psi vrlo nerado prljaju prostor za spavanje, ograde uvelike pomaže u dresuri štenaca. Moderni šetač pasa zna za prednosti ispusta. Pas ima svoje stalno utočište gdje se osjeća sigurno. Ograde su idealne za pse koji uništavaju tapete, namještaj, zavjese i cipele u odsutnosti vlasnika.

Mali savjet: Kako bi pas i dalje volio i cijenio svoje sigurno mjesto, važno je ne prečesto pomicati pseću ogradu.

Visina: 70,5 cm
Segmenti : 4X
Ulazni segment : širina 45,5 cm x visina 49,5 cm
Materijal: čelik
Pakiranje: 1 paket, 12 kg


Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

Povezani artikli

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.