Valionica jaja PUISOR IO-103TH

Model: BR-0006
Nagradni bodovi: 209

6.982,21 kn 5.585,77 kn bez PDV

Na zalihama

Besplatna poštarina

Valionica PUISOR IO-103TH

Valionica za jaja pogodno za valjenje ptica močvarica i peradi - za kokoši, prepelice, patke, purice, guske i fazane. S poluautomatskom rotacijom do 51 kokošjeg jajeta - opcija ručne rotacije jaja, bez kontrole temperature - postavljena na optimalnu vrijednost za valenje, s ručnom kontrolom vlažnosti, s termometrom i higrometrom.

Naravno, paket uključuje priručnik, koji sadrži korisne savjete i trikove za uspješno valjenje. Osim toga, po potrebi našim kupcima pružamo savjete o pravilnom odabiru valionice kao i praktične savjete o valjenju ptica močvarica i peradi. Jamčimo jamstveni rok od 24 mjeseca i pružamo jamstveni i postjamstveni servis.


Kapacitet valionice prema pojedinim vrstama peradi
kapacitet_lihne_puisor_io-103,203,204

* kapacitet pri kupnji rotirajuće rešetke za prepeličja jaja PUISOR 1.0.ALP
** kapacitet bez korištenja rotirajuće rešetke

 
Sustav rotacije jaja

Valionica nudi mogućnost poluautomatskog okretanja jaja uz pomoć poluge , koja pokretom ruke okreće jaja postavljena u rotirajuću rešetku prema vašim mogućnostima, idealno u ravnomjernim intervalima - barem ujutro i navečer. Rotirajuća rešetka opremljena je nosačima prikladnim za veličinu kokošjih, pačjih ili fazanskih jaja . Za korištenje poluautomatske rotacije i kada se jaja prepelica izlegu potrebno je nabaviti nosače PUISOR 1.0.ALP . Po potrebi (npr. kod guščjih jaja koja ne stanu u šipke rotirajuće rešetke) moguće je i ručno  okrenuti jaja u valionici izvlačenjem poluge i skidanjem rotirajuće rešetke s valionica i postavljanje jaja izravno na mrežu - bazu za valjenje. Prema zadanim postavkama, ova se mreža koristi samo zadnja 2-3 dana inkubacije , kada se jaja uklanjaju iz rotirajućih rešetki i stavljaju na ovu mrežu, gdje se više ne okreću, tako da fetus može pronaći najprikladniji način iz ljuske i tako se uspješno izlegu.
system_rotaceni_vajec_puisor_IO-103 sl


Podešavanje i kontrola temperature

Temperatura je podešena od strane proizvođača na optimalnu vrijednost od 37,7°C s mogućim odstupanjem od ±0,5°C ovisno o lokaciji valionice i temperaturi u prostoriji. Temperatura u prostoriji u kojoj se nalazi klijalište trebala bi biti u rasponu od 20-25 ° C. Ploča je opremljena digitalnim zaslonom s indikatorom temperature i vlažnosti. Temperatura se može prikazati u Celzijusima ili Fahrenheitima.

kontrola_i_podešavanje_temperature_u_lihni_puisor_io-103TH v2

 
Podešavanje i kontrola vlažnosti

Vlažnost se regulira ručno ručnim dodavanjem vode u vodene kanale koji se nalaze ispod podloge u donjem poklopcu valionice. Optimalna temperatura dodane vode je oko 25-30°C (ne preporučuje se hladna voda). Prvo zalijevanje vodom vrši se prije postavljanja šrafne podloge i rotirajuće rešetke. Trenutna vrijednost vlažnosti u valionici se provjerava na displeju upravljačke ploče , vidi gornju sliku. Tijekom valjenja voda se dodaje tako da se otvori gornji poklopac, izvadi jedno jaje i doda voda u kanal direktno kroz donju rešetku.
dolevani_vody_do_lihne_puisor_io-103

Rotacija jaja, temperatura i svjetlost vrlo su važni čimbenici u inkubaciji peradi i važno je održavati ispravan postupak i vrijednosti za uspješno valjenje ! Ostali vrijedni savjeti koji mogu pomoći u postizanju visoke valivosti mogu se pronaći u uputama.

inkubacija_u_lihne_PUISOR fig3

Korisnički priručnik za preuzimanje:
A1 logotip PDF Valionica jaja PUISOR IO-103TH

- 51 kachních vajec
-- 51 bažantích vajec
Alarm teploty a vlhkosti Ne
Bez použití otočného roštu 35 husích vajec
Kapacita otočného roštu 51 slepičích vajec
Maximální dodávaný příkon 100 W
Napájecí napětí 230 V, 50HZ
Otáčení vajec Poloautomatické - dle vašich možnost
Při zakoupení lisek na křepelčí vejce PUISOR 1,0.ALP 102 křepelčích vajec
Průměrný dodávaný příkon Neuvedeno od výrobce
Regulace teploty Ne - nastavena na optimální hodnotu
Regulace vlhkosti Ano - manuálně
Rozměry O 48 x 25 cm
Rozměry balení 48x24x50 cm
Rozsah teploty Fixně 37,7°C možná odchylka ±0,5°C dle prostředí
Rozsah vlhkosti 20 - 90 %
Ukazatel teploty Ano - s přesností na 0,1 °C
Ukazatel vlhkosti Ano - s přesností na 1 %

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.