Valionica jaja CIMUKA PD60H

Model: BR-0175
Nagradni bodovi: 10

325,36€ 260,29€ bez PDV Najniža cijena u zadnjih 30 dana - 325,36€

Na zalihama

Valionica jaja CIMUKA PD60H

pogodna za valenjeperadi - za kokoši, prepelice, patke, purice, guske i fazane. Sa ručnom rotacijom 60-70 kom kokošjih jaja - mogućnost kupovine rotirajućih rešetki , sa alarmom temperature i vlage, sa digitalnom kontrolom temperature od 36,6 do 38,3°C , sa ručnom kontrolom vlažnosti , sa termometrom i higrometrom.

Naravno, paket uključuje priručnik, koji sadrži korisne savjete i trikove za uspješno valjenje. Osim toga, po potrebi našim kupcima pružamo savjete o pravilnom odabiru valionice kao i praktične savjete o valjenju ptica močvarica i peradi. Jamčimo jamstveni rok od 24 mjeseca i pružamo jamstveni i postjamstveni servis.

 

Kapacitet valionice prema pojedinim vrstama peradi
kapacitet_lihne_cimuka_pd60h

 

Sustav rotacije jaja

Valionica nudi opciju ručnog okretanja jaja , pri čemu se svako jaje ručno okreće za 180° najmanje dva puta dnevno u redovitim intervalima . Po potrebi moguće je nabaviti 2 rotirajuće rešetke CIMUKA CNT30A za valionicu i tako postići punu, automatsku rotaciju jaja u intervalima od 2 sata. (rotirajuće rešetke nisu uključene u paket)

sustav_rotacija_jaja_cimuka_pd60sh


Podešavanje i kontrola temperature

Temperatura se može podesiti i eventualno dodatno regulirati u rasponu od 36,6 do 38,3°C s točnošću od 0,1°C pomoću upravljačke ploče elektroničke upravljačke jedinice, pogledajte sliku ispod. Panel je opremljen digitalnim zaslonom s indikatorom temperature i vlažnosti, kontrolnim tipkama za potrebne postavke valionice i alarmom koji aktivira alarm ako se prekorači postavljena niska ili visoka vrijednost .

kontrola_i_podešavanje_temperature_u_lihni_cimuka_pd60h


Podešavanje i kontrola vlažnosti

Vlažnost se regulira ručno, ručnim dodavanjem vode u vodene kanale koji se nalaze ispod podloge u donjem poklopcu valionice. Optimalna temperatura dodane vode je oko 25-30°C (ne preporučuje se hladna voda). Početno dolijevanje vodom vrši se prije postavljanja podloge za valjenje. Trenutna vrijednost vlažnosti u valionici se provjerava na displeju upravljačke ploče , vidi gornju sliku. Tijekom valjenja voda se dodaje tako da se otvori gornji poklopac, izvadi jedno jaje i doda voda u kanal izravno kroz donju rešetku u osnovi za valjenje.

dolevani_vody_do_lihne_cimuka_pd60h

Rotacija jaja, temperatura i vlažnost vrlo su važni čimbenici u inkubaciji peradi i važno je održavati ispravan postupak i vrijednosti za uspješno valjenje ! Ostali vrijedni savjeti koji mogu pomoći u postizanju visoke valivosti mogu se pronaći u uputama.

inkubacija_u_lihne_cimuka

Upute za korištenje - preuzimanje:
A1 logotip PDF Valionica jaja CIMUKA PD60H

- 150-160 křepelčích vajec
-- 25-30 husích vajec
--- 50-60 kachních vajec
---- 90-110 bažantích vajec
Alarm teploty a vlhkosti Ano - viz mezní hodnoty
Kapacita 60-70 slepičích vajec
Maximální dodávaný příkon 85 W
Napájecí napětí 230 V, 50HZ
Otáčení vajec Manuální - dle potřeby
Průměrný dodávaný příkon 30 W
Regulace teploty Ano - digitálně
Regulace vlhkosti Ano - manuálně
Rozměry 65 x 46 x 26 cm
Rozměry balení 48x66x28 cm
Rozsah teploty 36,6 - 38,3 °C
Rozsah vlhkosti 40 - 80 %
Ukazatel teploty Ano - s přesností na 0,1 °C
Ukazatel vlhkosti Ano - s přesností na 1 %

Trebate li savjet? Pronađite svoj odgovor.

Još nisu postavljena pitanja o ovom proizvodu.

Niste pronašli odgovor? Pitajte nas.

Postavi novo pitanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novosti

i možete dobit dopunsku hranu ACIDOMID.